Futbal

Slovan v pondelok uvoľnil do predaja samostatné lístky na Neapol

V pondelok začala druhá fáza predpredaja vstupeniek na zápas I-skupiny futbalovej Európskej ligy 2014/2015 ŠK Slovan Bratislava - SSC Neapol, ktorý sa hrá vo štvrtok 2. októbra o 19.00 h na štadióne Pasienky.

Ilustračný obrázok k článku Slovan v pondelok uvoľnil do predaja samostatné lístky na Neapol
Zdroj: TASR

Okrem balíčkov vstupeniek na všetky tri domáce stretnutia „belasých“ v skupinovej fáze EL sú v predpredaji už aj samostatné vstupenky na duel s Neapolom. Cena lístkov je od 20 eur za miesta tretej kategórie do 130 eur za kategóriu business.

Predpredaj pokračuje nezmeneným spôsobom. Fanúšikovia si môžu kúpiť vstupenky na pokladniach ŠK Slovan na štadióne Pasienky zo strany Junáckej ulice každý pracovný deň v čase od 12.00 h do 19.00 h alebo cez internet prostredníctvom služby Ticketportalu – HomeTicket.

Už počas minulého týždňa sa predalo viac ako 5500 balíčkov vstupeniek na domáce zápasy Slovana v EL. „Podľa predbežného záujmu možno s vysokou pravdepodobnosťou predpokladať, že minimálne súboje úradujúceho slovenského majstra s Neapolom a Spartou Praha budú vypredané,“ informoval Slovan v oficiálnej tlačovej správe.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM