Maros Palesch Kultúra

Slávnostný večer Panta Rhei Awards

Panta Rhei, najväčšia sieť kníhkupectiev, ktorá pôsobí na slovenskom knižnom trhu takmer 20 rokov, ocení už po druhý raz svojich najúspešnejších autorov a najpredávanejšie knihy za rok 2010.

Slávnostný večer Panta Rhei Awards, sa bude konať v posledný deň Mesiaca knihy, 31. marca v hoteli Bonbón v bratislavskej Petržalke. Aj tento rok sa budú odovzdávať ocenia v siedmich kategóriách za rok 2010 – najpredávanejšia slovenská autorka, najpredávanejší slovenský autor, najpredávanejšia česká autorka, český autor, najpredávanejšia kniha roka, najpredávanejšia slovenská kniha roka a najpredávanejšie neknižné dielo. Na rozdiel od uplynulého roka bude v každej kategórii vyhlásených aj päť nominácií.

Do tipovania o absolútneho víťaza – Knihu roka 2010 sa budú môcť zapojiť aj čitatelia. Stačí, ak na webovej stránke www.awards.sk správne zahlasujú za jednu z piatich nominovaných kníh v tejto kategórii. Tých, ktorí pošlú správne tipy a uhádnu názov víťaznej knihy, budú zaradení do žrebovania a majú šancu vyhrať darčekovú poukážku na nákup kníh v sieti Panta Rhei. Tipy sa môžu posielať do 30.3.2011.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM