Maros Palesch Krimi

ŠK Slovan Bratislava – FC Apoel Nicosia

BRATISLAVA, 02.08.2011. V súvislosti s futbalovým zápasom tretieho predkola Európskej ligy UEFA Champions League, ktorý sa koná 3. augusta o 20.15 hod. na futbalovom štadióne na Pasienkoch, pripravilo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave bezpečnostné

Cieľom týchto opatrení je zabezpečiť ochranu verejného poriadku, ochranu života, zdravia a majetku občanov, plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky pred, počas a po ukončení tohto zápasu na celom území mesta Bratislavy.

Krajský dopravný inšpektorát KRPZ v Bratislave v súvislosti s týmto futbalovým zápasom nepočíta s obmedzeniami v doprave. Treba však upozorniť účastníkov cestnej premávky, aby v okolí futbalového štadióna na bratislavských Pasienkoch zvýšili pozornosť hlavne v čase pred začatím futbalového zápasu (v čase od 18.00 hod.), nakoľko tam bude aktívny pohyb fanúšikov a v prípade potreby bude reagovať operatívne priamo na mieste a môže dôjsť k dočasným obmedzeniam v doprave.

Futbalový zápas je označený za rizikový, aj zo strany domáceho klubu, no najmä s poukazom na správanie sa a konanie fanúšikov FC Apoel Nicosia nielen na štadióne, ale aj v miestach ich výskytu a presunu.

A preto prijalo KRPZ v Bratislave potrebné opatrenia bezpečnostného charakteru a vyčlenilo potrebné sily a prostriedky, ktorými prípadné narušenie verejného poriadku eliminujeme. **Veríme, že fanúšikovia prídu do Bratislavy pre športový zážitok a nie za iným účelom. **

Zdroj: KR PZ Bratislava, František PECZÁR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM