Tlačové správy

Signáloskúšači dorazili na záver cesty aj do Bratislavy

Sedem dní cestovali po Slovensku štyria Signáloskúšači a testovali sieť štvrtého mobilného operátora. Ten vlani na jeseň rozvíril stojaté vody, keď prišiel s jednotnou cenou 4 centy za minútu volania, SMS alebo MB dát. Vieme, s akým výsledkom opustili naše mesto!

Ilustračný obrázok k článku Signáloskúšači dorazili na záver cesty aj do Bratislavy
Zdroj: SWAN Mobile

„Doma je doma. Slovensko je krásne, ale už sme sa tešili, keď prídeme do Bratislavy. Tá nás síce privítala chladnejším počasím, no dážď vraj prináša šťastie. A my sme šťastne absolvovali sedemdňovú cestu po krajine, aby sme otestovali sieť 4ky,“ povedal jeden zo Sieťoskúšačov Ro­man.

„Nie je prekvapením, že v Bratislave sme objavili kvalitnú 4G sieť. Nie je ešte úplne všade, ale skoro všade už surfujete do pohody,“ opisuje výsledky testu Heňa.

Kto sú Signáloskúšači

Štvorčlenné tímy dobrovoľníkov, ktoré boli ochotné za sedem dní precestovať Slovensko sa mohli prihlásiť na facebookovej stránke 4ky. Simka, Heňa, Roman a Majky vyrazili v pondelok 15. augusta z Nitry a počas celého týždňa telefonovali, SMS-kovali a dátovali. Otestovali tak sieť štvrtého mobilného operátora.

„Vo väčších mestách, ako napríklad v Bratislave či Stupave, sme našli kvalitnú a rýchlu 4G sieť. V menších mestách, obciach a na cestách to bolo často len 2G, no na telefonovanie či SMS-ky to stačí. Aj aplikácie s navigáciu to utiahlo. Naše hodnotenie je preto veľmi pozitívne,“ povedala na konci cesty signáloskúšač­ka Sima.

Pozrite si aj video z ich putovania našim regiónom.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Signáloskúšači dorazili na záver cesty aj do Bratislavy
1
Galéria
Zdroj: SWAN Mobile
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM