Nina Táborská Rôzne

Sieň bratislavskej parkovacej neslávy: Rebríček TOP 5 vyhráva auto jedného z kandidátov na primátora

Problém s parkovaním či s neprispôsobivými vodičmi nie je v hlavnom meste nič nové. Tohto týždňový rebríček je ale predsa len niečím iný. Do siene neslávnych bratislavských šoférov sa tentokrát zaradili policajti aj auto s kandidátom na primátora Bratislavy.

Ilustračný obrázok k článku Sieň bratislavskej parkovacej neslávy: Rebríček TOP 5 vyhráva auto jedného z kandidátov na primátora
Zdroj: Dnes24.sk

1. Auto S Ivom Nesrovnalom to nezrovnalo

Jednoznačným víťazom rebríčka parkujeme v Bratislave sa stáva vodič dodávky s kandidátom na primátora hlavného mesta Ivom Nesrovnalom. A potom, že mestská polícia nerieši parkovanie v Starom meste na miestach, na ktorých sa stáť nemá. Žiadna protekcia, žiadne úľavy. Podľa polície by tak bol riešený ktokoľvek a akékoľvek auto by na mieste stálo.

Fotografiu uverejnil vo svojom Facebookovom profile kandidát na starostu MČ Bratislava – Staré Mesto Radoslav Števčík.

2. Pravidlá platia pre každého inak

Svedčí o tom aj fotografia mestskej polície, ktorá si svoje vozidlo odparkovala priam majstrovsky na zákaze hneď pred prechodom pre chodcov. Ani pravítkom by ste to tak nevymerali. A zato im právom patrí čestné druhé miesto.

Ach, keď na tej Gunduličovej sa tak ťažko parkuje.

3. Možno iba išli upratovať…

A možno len chceli, aby sa nespravil neporiadok na chodníku. Na treťom mieste skončila upratovacia čata so svojou dodávkou, ktorá „vôbec“ neobmedzila chodcov na Svätoplukovej.

Keď to parkovanie na chodníkoch v hlavnom meste je tak obľúbené. Keby Karadžičova vedela rozprávať…

4. Keď neviete ktorým smerom, postavte sa do stredu

Nie je to zrovna odveké pravidlo, ale vodič/ka, ktorý sa umiestnil/a na štvrtom mieste o tom istotne vie svoje. Nuž, kto hľadá prázdne miesto na parkovanie, ten nájde.

5. Najviac vychytané miesto v Bratislave

Viete ktoré miesto na parkovanie je najviac vychytané a takmer vždy voľné? No predsa to, ktoré je na prechode pre chodcov. Tohto-týždňový parkovací rebríček uzatvára vodič/ka, ktorý/á sa zrejme riadi heslom: „Keď môžu na prechode stáť chodci, môžem aj ja“.

Fotografie uverejňujeme so súhlasom portálu „parkujem ako debil“.

Top 5 najhorších parkovaní v Bratislave
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM