Rôzne Šport Správy

Sezóna korčuľovania sa blíži. V Dúbravke vás naučia viac, než len stáť na ľade

Už o pár dní sa v Dúbravke začína nová sezóna korčuľovania na ľade. Chceli by ste sa naučiť korčuľovať alebo si zdokonaliť svoje schopnosti? Tak neváhajte a príďte!

Ilustračný obrázok k článku Sezóna korčuľovania sa blíži. V Dúbravke vás naučia viac, než len stáť na ľade
5
Galéria
Zdroj: OZ Piruetka

Po úspešnom minulom roku, kedy kurzy korčuľovania, organizované občianskym združením Piruetka, prebiehali na zimných štadiónoch v Dúbravke, Lamači a Petržalke, sa už o niekoľko dní opäť naplno rozbehne nová sezóna korčuľovania.

Úvodná hodina v Dúbravke

Škola korčuľovania otvorí po druhýkrát svoje brány pre všetkých priaznivcov krasokorčuľovania či hokejového korčuľovania na zimnom štadióne v Dúbravke na Harmincovej ulici. „Chceli by sme vás pozvať na úvodnú hodinu, ktorá sa uskutoční v sobotu 30. septembra od 19:00 do 20:00 hod.,“ informovala Andrea Petrovská z OZ Piruetka

Na kurzoch sú vítané všetky deti od štyroch rokov, ako aj dospelí. Návštevníci sa naučia základy korčuľovania, tí zručnejší môžu skúsiť aj prvky krasokorčuľovania. Dvere sú otvorené aj pre amatérskych hokejistov, ktorí si chcú zlepšiť pohyb na ľade.

„Ponúkame nielen kurzy, ale aj jednorazové vstupy pre tých, ktorí si to chcú u nás len vyskúšať a nechcú sa viazať kurzami,“ povedala pre Bratislava24.sk Andrea Petrovská.

Profesionálni tréneri

Organizátori z OZ Piruetka zabezpečili pre korčuliarskych nadšencov certifikovaných trénerov, taktiež špeciálne pomôcky na ľad, ako aj otvorenú požičovňu korčúľ priamo na štadióne.

Kurzy budú prebiehať každú sobotu od 19:00 hod. Ak máte záujem prísť a naučiť sa korčuľovať, je potrebné sa prihlásiť prostredníctvom objednávkového formulára na webovej stránke OZ Piruetka, kde nájdete aj ďalšie informácie.

Zdroj: YouTube.com
Škola korčuľovania v Dúbravke
5
Galéria
Zdroj: OZ Piruetka
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM