Rôzne

Salón piva a Street Food Park - silná dvojka, ktorej moc potrvá celé tri dni

Nielenže sa dobre najete, lahodné jedlo zapijete zlatistým mokom z najlepších pivovarov. Nenechajte si ujsť septembrový Street Food Park a Salón piva naraz!

Ilustračný obrázok k článku Salón piva a Street Food Park - silná dvojka, ktorej moc potrvá celé tri dni
6
Galéria
Zdroj: salonpiva.beer

Dostali ste chuť na dobré pivo? Navštívte Salón piva v Starej tržnici. A keď vám vyhladne, na amlú chvíľu môžete stánok so zlatistým mokom opustiť a napráskať sa v jednom zo stánkov Street Food Parku.

Salón piva

V Starej tržnici bude od stredy 20. septembra do piatku prebiehať Salón piva, na ktorom nájdete pestrý výber pivovarov takmer z celého sveta. Na jesennom vydaní bude mať každý pivovar v ponuke minimálne jedno pivo, ktoré ste na Slovensku ešte nemali možnosť ochutnať. Pivá sú buď varené špeciálne pri príležitosti Salónu piva, alebo tu budú mať absolútnu premiéru.

Zoznam všetkých pív a pivovarov, ktoré sa sviatku piva zúčastnia, nájdete TU.

Lístky si budete môcť kúpiť buď na mieste (vždy jednodňový lístok na daný deň – 5 eur), prípadne prostredníctvom Ticketportalu na všetky tri dni trvania festivalu (samostatne jednodňové na každý deň trvania festivalu, dvojdňové – 8 eur alebo trojdňové lístky – 10 eur). V cene vstupenky je zahrnutý sklený degustačný pohár.

Otváracie hodiny:

20. 9., streda: 15:00 – 23:00 hod.

21. 9., štvrtok: 12:00 – 23:00 hod.

22. 9., piatok: 12:00 – 23:00 hod.

Dobré jedlo

K dobrému pivu patrí aj dobré jedlo! Septembrový Salón piva bude (nie prvýkrát) sprevádzať Street Food Park.

Street Food Park prináša zvyčajne raz mesačne na námestie pred Starú tržnicu predajcov s kvalitným a nápaditým pouličným občerstvením. V príjemnej atmosfére a nastojáka si tak v spoločnosti priateľov, kolegov či známych môžete vychutnať obed, neskorý snack alebo sa posilniť pred večerným programom v meste.

Počas leta fungoval v každodennej prevádzke s obmedzeným množstvom stánkov pre Starou tržnicou. Teraz sa vracia režim Street Food Parku do „starých“ koľají. „Späť do normálu! Po letnej edícii Street Food Parku sme tu opäť s naším tradičným eventom na celom námestí pred Starou tržnicou. Na septembrovom Street Food Parku sa uvidíme od 20. – 23. 9. Bude sa jesť, piť a zabávať. Lúčiť s letom či vítať jeseň. Na zozname predajcov v týchto dňoch pracujeme,“ oznámili na sociálnej sieti.

Septembrové hodovanie v stánkoch pred Starou tržnicou bude prebiehať 20. – 23. septembra. Vstup je voľný.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM