Rôzne

Ružinovské deti zo sociálne slabších rodín môžu ísť na letný tábor

Ružinovské rodiny, ktoré sa ocitli v hmotnej či náhlej núdzi alebo majú nízky príjem, môžu svojim deťom dopriať letný prázdninový tábor. Podmienkou je trvalý pobyt zákonného zástupcu v Ružinove a vek dieťaťa od 7 do 14 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Ružinovské deti zo sociálne slabších rodín môžu ísť na letný tábor
Zdroj: Dnes24.sk

Mestská časť Ružinov aj tento rok prispeje deťom zo sociálne slabších rodín na prázdninový tábor. „Ponúkame im bezplatný 10-dňový denný tábor v Areály hier Radosť na Štrkovci. Ak sa rozhodnú pre iný letný pobytový tábor prispejeme im naň sumou do 180 eur na jedno dieťa,“ informoval starosta Ružinova Dušan Pekár.

Takúto možnosť môže využiť zákonný zástupca dieťaťa s trvalým bydliskom v Ružinove. Podmienkou je, aby išlo o rodinu v hmotnej núdzi, rodinu v náhlej núdzi či rodinu s tromi a viac nezaopatrenými deť­mi.

Na denný tábor musia rodičia dieťa prihlásiť do 24. júna 2016. Predfaktúru či faktúru na iný tábor musia odovzdať na miestnom úrade do 18. augusta 2016. Detailnejšie informácie Ružinovčania získajú na Referáte sociálnych služieb MiÚ Ružinov, Mierová 21, kancelária č. 10, tel. číslo: 02/48 284 285.

Čítajte tiež: Letné tábory: Ako deťom spestriť prázdniny a neprísť pri tom o úspory

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM