Kultúra

Ružinovčania sa rozlúčia s letom veľkou opekačkou už túto sobotu

Stredovek naživo, nafukovacie atrakcie, hasičská šou, zapálenie vatry a spoločné opekanie. Takto sa budú už túto sobotu Ružinovčania lúčiť s Kultúrnym letom.

Ilustračný obrázok k článku Ružinovčania sa rozlúčia s letom veľkou opekačkou už túto sobotu
Zdroj: TASR

Počas mesiacov júl a august si široká verejnosť mohla každú nedeľu v ružinovskom Parku Andreja Hlinku vypočuť kvalitnú hudbu v podaní rozličných interpretov.

Kultúrne leto v Ružinove

Zároveň si každý utorok mohli filmoví nadšenci vychutnať premietanie pod holým nebom v Areáli Radosť na Štrkovci. A to všetko zadarmo v rámci Kultúrneho leta v Ružinove, ktoré pripravila mestská časť a spoločnosť Cultus Ružinov, a. s.

Bodku za bohatým letným programom v Ružinove dá 3. septembra 2016 Rozlúčka s letom. Začne sa o 15.00 hod. pred Domom kultúry Ružinov. Najmenší návštevníci zistia, ako to vyzeralo v stredoveku, tešiť sa môžu tiež na nafukovacie atrakcie, navliekanie korálikov, maľovanie na tvár a veľa zábavy. Svoju šou predvedú aj ružinovskí hasiči, nebudú chýbať ukážky ich zásahov a prehliadka techniky.

O 18.00 hod. začne slávnostným zapálením vatry Ružinovská opekačka pred Domom kultúry Ružinov. Na svoje si prídu najmä milovníci grilovaných špecialít. Prvých 50 hladošov dostane ako bonus špekáčik zadarmo. Každý si tiež ale môže doniesť svoje obľúbené pochúťky, ktoré si aj vlastnoručne opečie. K dobrému jedlu patrí aj dobrá hudba a o tú sa postará kapela Rock Cirkus. Bratislava24.sk o tom informovala hovorkyňa Ružinova Marianna Šebová.

Čítajte aj: Rozlúčte sa s prázdninami vo veľkom štýle. Bratislavu čaká skvelý víkend

Ilustračný obrázok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM