Rôzne

Retro prehliadka na cestách Bratislavského regiónu. Pokochajte sa historickými vozidlami

Prvý májový deň sa ulicami Bratislavského kraja preženú nablýskané historické vozidlá. Ich krásu môžete obdivovať aj vy!

Ilustračný obrázok k článku Retro prehliadka na cestách Bratislavského regiónu. Pokochajte sa historickými vozidlami
22
Galéria

Všetci milovníci veteránov a historických vozidiel sa už teraz môžu tešiť na najbližší sviatočný deň. V pondelok 1. mája sa uskutoční tradičná Prvomájová veterán Tatra rely Bratislava. Pôjde už o 14. ročník tohto obľúbeného podujatia, na ktorom môžu zvedavci z celého Bratislavského regiónu obdivovať krásne „stroje z minulosti“.

Trasa veteránov

Historické tátoše sa stretnú na Hviezdoslavovom námestí, odkiaľ odštartujú približne o 9:00 hod. Trať povedie po Malokarpatskej vínnej ceste. Trasa veteránov: Hviezdoslavovo námestie – Svätý Jur – Pezinok – Modra – Častá – Doľany – Modra – Viničné – Slovenský Grob – Čierna Voda – Vajnory – Rača – Pekná cesta – Cesta mládeže – Koliba. Podujatie tradične ukončia v cieli na Kamzíku.

Organizátori podujatia – Veterán klub Tatra 141, sa každoročne snažia spopularizovať technickú históriu a zároveň reprezentovať Bratislavu i jej okolie.

Výluka liniek

Z dôvodu konania podujatia, sa Bratislavčania musia pripraviť na menšie obmedzenia MHD. Od 7:30 do približne 12:30 hod. bude vylúčená premávka električiek č. 4 a 8 po Jesenského a Mostovej ulici v smere k Nám. Ľ. Štúra.

Linka č. 4 pôjde do Dúbravky cez tunel a linka č. 8 bude chodiť po Námestie SNP a cez Špitálsku naspäť do Ružinova.

Ilustračný obrázok

Prehliadka veteránov v Jablonci
22
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM