Rôzne

Rekordne rýchlo postavený dom otvoria cez víkend pre verejnosť

Autori projektu chcú, aby sa ľudia sami presvedčili, že odviedli špičkovú robotu aj napriek rýchlosti, akou bol dom postavený.

Ilustračný obrázok k článku Rekordne rýchlo postavený dom otvoria cez víkend pre verejnosť
Zdroj: PR Bauholding

Rodinný dom na kľúč len za 35 hodín a 26 minút. Nový slovenský rekord vytvorilo pred niekoľkými dňami 60 stavbárov – profesionálov z projektu START HOME, spoločnosti BAU holding. Prekonali tak svoj vlastný rekord spred troch rokov (37 hodín a 37 minút), vtedy však stavali dom takmer o polovicu menší.

Prezrite si dom na vlastné oči

„Ukázali sme, že špičkoví profesionáli dnes dokážu postaviť rodinný dom prakticky zo dňa na deň. A bez toho, aby výsledný produkt utrpel na kvalite,“ vyhlásil po dokončení stavby majiteľ spoločnosti Mikuláš Stano.

Zároveň pozýva verejnosť na deň otvorených dverí. „Lepšie je raz vidieť ako stokrát počuť. Aj preto pozývam ľudí, aby prišli a navštívili náš vzorový dom v bratislavskej lokalite Bory a na vlastné oči sa presvedčili, že naša práca je vysoko kvalitná a profesionálne odvedená.“

Štandardný čas výstavby moderného montovaného domu, ktorý firma bežne realizuje je 30 dní. Nový slovenský rekord sa podarilo vytvoriť vďaka precíznej príprave a vysokému nasadeniu všetkých majstrov, ktorí na stavbe pracovali.

Vzorový dom postavený v rekordnom čase si môžu záujemcovia pozrieť v lokalite Bory v Bratislave tento víkend (13. – 14. mája).

Dom postavený v rekordnom čase
3
Galéria
Zdroj: PR Bauholding
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM