Rôzne

RegioJet vypraví špeciálny vlak: Cestujúcich odvezie cez Prístavný most až do Rusoviec

Špeciálny vlak štartuje v sobotu 24. februára o 10:38 hod. na bratislavskej hlavnej stanici. Lístky si môžete rezervovať už dnes!

Ilustračný obrázok k článku RegioJet vypraví špeciálny vlak: Cestujúcich odvezie cez Prístavný most až do Rusoviec
Zdroj: RegioJet

RegioJet vypraví v sobotu 24. februára, v spolupráci s Klubom priateľov železníc pri Žilinskej univerzite, špeciálny vlak, ktorý odvezie záujemcov po bratislavských tratiach, po ktorých sa dnes už cestujúci vlakom neodvezú.

Účastníci akcie tak majú jedinečnú možnosť vrátiť sa späť v čase a vyskúšať si, aké bolo cestovanie v časoch, keď premávali osobné vlaky z centra hlavného mesta cez Prístavný most do Petržalky.

Z hlavnej stanice do Rusoviec

Špeciálny vlak štartuje v sobotu 24. februára o 10:38 hod. na hlavnej stanici v Bratislave a jeho trasa pokračuje cez Rendez, Vajnory, Nové Mesto a Petržalku až do Rusoviec. Späť na hlavnú stanicu sa vráti o 13:04 hod.

RegioJet na túto mimoriadnu jazdu nasadí jednu zo svojich súprav, ktorú využíva na prevádzkovanie linky Bratislava – Komárno. Bude to motorová jednotka radu 628, ktorú dopravca nedávno obstaral za účelom navýšenia prepravnej kapacity v čase špičiek.

Dobrovoľná cena základného lístka je 7 eur, deti do 12 rokov zaplatia 3 eurá. Cestovné lístky si môžete dopredu zarezervovať e-mailom na adrese: kpzzu@fpedas.uniza.sk.

Súťaž o lístok zdarma

RegioJet súčasne pripravil aj súťaž o najlepšiu fotografiu z mimoriadnej jazdy. Súťažné fotografie môžu záujemcovia posielať na Facebook RegioJetu alebo e-mailom na adresu martin.zarnovicky@regiojet.sk, pričom fotografie budú následne zverejnené na facebookovej stránke RegioJetu.

Autor fotografie, ktorá získa najvyšší počet lajkov, vyhrá voľný cestovný lístok na vlak z Bratislavy do Prahy a späť alebo na inú ľubovoľnú trasu vlakov RegioJet.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM