Marcel Mojžiš Krimi

Razia na internáte: Jonáš (22) študentom díloval drogy!

Na internáte užíval a díloval drogy! Muži zákona vykonali vo vysokoškolskom mestečku v bratislavskej Mlynskej doline protidrogovú raziu. Priamo v internátnej izbe Jonáša (22) policajti našli marihuanu, z ktorej by sa dalo vyrobiť až 400 jednorázových

V rukách polície skončil 22-ročný Žilinčan, ktorý na vysokoškolskom internáte v Mlynskej doline v Bratislave distribuoval drogy. Pri razii v jeho internátnej izbe v stredu našla polícia 80 gramov konope, z ktorých by sa dalo vyrobiť 400 jednorazových dávok drogy.

Obvinený Jonáš mal podľa doterajšieho vyšetrovania minimálne od septembra 2011 až doteraz preberať drogy od doposiaľ neznámej osoby. Časť z nich konzumoval sám, ďalšie distribuoval iným osobám, ktoré ho kontaktovali prostredníctvom mobilného telefónu.

Policajný vyšetrovateľ obvinil mladíka zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Obvinený sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ Policajného zboru už spracoval pre prokurátora podnet k návrhu na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby. Jonášovi teraz hrozí, že si posedí v chládku až desať rokov.

student24.sk/tasr Foto: tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM