Tlačové správy

Radosť zmeniť niečí príbeh

Poďme spolu zmeniť miesto, kde žijeme, k lepšiemu. Ako? Stačí sa rozhodnúť pre ten správny projekt.

Ilustračný obrázok k článku Radosť zmeniť niečí príbeh
Zdroj: Magna Interactive

Spoločnosť Tesco spolu s Nadáciou Tesco sa rozhodli realizovať ďalšiu zaujímavú myšlienku. Na prelome jari a leta 2016 finančne podporia spolu až 77 projektov z celého Slovenska, zameraných na komunitný rozvoj, sumou 100 000 eur.

Počas mesiacov február a marec bolo otvorené prihlasovanie projektov do programu komunitného rozvoja. Do tejto aktivity sa zapojili rôzne slovenské neziskové organizácie a združenia s projektmi zameranými na rozvoj lokálnej spoločnosti. Projekt môže byť spojený s podporou detí, aktívnych seniorov, nezamestnaných či s podporou vzdelávania, zdravého životného štýlu, ako aj s revitalizáciou okolia a životného prostredia.

V súčasnosti štartuje hlasovanie, v ktorom rozhodujú už samotní zákazníci. Vo svojom meste budú hlasovať za jeden z troch najlepších lokálnych projektov. Pri každom nákupe dostane zákazník hlasovací žetón, ktorým môže podporiť konkrétny projekt. Víťazný nápad z každého mesta bude finančne podporený sumou 1 300 eur. Poďme sa teda spojiť a zmeňme spoločnými silami niečí príbeh.

www.pomahame.tesco.sk

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Magna Interactive
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM