Správy Samospráva

RADÍME: Kde v Bratislave kúpite kvalitné a čerstvé mäso?

V dnešnej dobe je správny výber mäsa mimoriadne dôležitý. Preto vám poradíme, kde v Bratislave zoženiete vždy zaručene čerstvé a kvalitné mäsové výrobky.

Ilustračný obrázok k článku RADÍME: Kde v Bratislave kúpite kvalitné a čerstvé mäso?
4
Galéria
Zdroj: pixabay.com

V časoch, kedy sa množia prípady pokazených potravín v hypermarketoch a iných obchodných reťazcoch, je potrebné dbať na správny výber kvalitných a čerstvých výrobkov. Výnimkou nie je ani mäso. Viete, kde v Bratislave, mimo veľkých supermarketov, zoženiete naozaj kvalitné mäsové výrobky?

Orbán

Jedným z najznámejších a najpopulárnejších mäsiarstiev v Bratislave je Orbán. Tradícia tejto významnej mäsiarskej rodiny trvá už dlhé roky. V ich predajniach si vyberiete najrôznejšie mäsové výrobky. Tie sú pozorne kontrolované, takže máte vždy záruku čerstvosti.

Okrem salám, klobás a bežných druhov mäsa, tu nájdete dokonca aj jahňacie mäso či králičie. Domov si môžete odniesť aj chutné jaterničky, krvavničky, tlačenku alebo zabíjačkovú kašu.

Predajne mäsiarstva Orbán nájdete na Mierovej ulici v Ružinove, na Šíravskej vo Vrakuni a na ulici Malý trh v Starom Meste.

Miran

Mäsiarstvo Miran vzniklo v roku 1991 a momentálne ponúka široký sortiment mäsových výrobkov vo všetkých svojich predajniach. Základným pilierom spoločnosti je ponúkať zákazníkom kvalitné mäso z preverených chovov, vlastný bitúnok a spracovateľský závod a vlastné predajne.

Z ponuky mäsiarstva si vyberie každý. Nájdete tu rôzne druhy klobás, párkov, salám, ale aj údené mäso, oškvarky, slaniny a mnoho iného.

Predajne Miran sa nachádzajú na Námestí hraničiarov a Mánesovom námestí v Petržalke, na Pribišovej ulici v Karlovej Vsi, na Ipeľskej ulici v Podunajských Biskupiciach a na Eisnerovej v Devínskej Novej Vsi.

Delikates Jurišta

Mnohí Karlovešťania si obľúbili aj mäsiarstvo u Jurištu. Kúpite tu rôzne druhy mäsových výrobkov, ktoré budete potrebovať na prípravu nedeľného obedu alebo len-tak na raňajky.

Predajňa Jurišta je pre vás otvorená na Suchohradskej ulici v Karlovej Vsi.

Achberger

Známou sieťou mäsiarstiev sú aj predajne Achberger. Korene mäsiarstva siahajú až do roku 1991. Stredobodom ich bohatej ponuky je vždy čerstvé mäso a mäsové výrobky, hydina, dokonca aj mrazené ryby a zverina.

Predajne mäsiarstva Achberger nájdete na Americkom námestí, na Herlianskej ulici v Ružinove, na Šancovej ulici, v Rači na Peknej ceste, na Hálkovej v Novom Meste aj vo Fresh Markete na Rožňavskej ulici.

Mäso
4
Galéria
Zdroj: pixabay.com
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM