Správy Samospráva

Radi maľujete? Ukážte svoje umelecké dielo na verejnosti

Máte výtvarný talent a chceli by ste svoje dielo prezentovať na mieste, kde ho budú môcť všetci obdivovať? Teraz máte výbornú príležitosť.

Ilustračný obrázok k článku Radi maľujete? Ukážte svoje umelecké dielo na verejnosti
8
Galéria
Zdroj: Bratislava - Karlova Ves

Myslíte si, že vaše výtvarné diela majú niečo do seba a chceli by ste ich ukázať aj ostatným? Bratislavská mestská časť Karlova Ves ponúka jedinečnú možnosť všetkým prívržencom umenia ulice, ktorí by chceli svoj talent odprezentovať na verejne prístupnom mieste.

Pošlite svoj návrh

Ak vás táto príležitosť zaujala, neváhajte a kontaktujte karloveskú samosprávu. Možno práve vaše dielo bude o niekoľko týždňov skrášľovať priestor ihriska na Jamnického ulici.

„Napíšte nám svoju predstavu, ako by ste vymaľovali betónové plochy ihriska. Pošlite nám svoj výtvarný návrh a uveďte mailový kontakt,“ informuje mestská časť na svojej webovej stránke. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na miestnom úrade do 20. mája.

Mestská časť potom do konca mája vyberie návrh, ktorý sa jej bude najviac páčiť a s vybraným účastníkom sa dohodne na ďalšom postupe. Návrhy môžete posielať na mailovú adresu: doprava@karlovaves.sk a do predmetu správy napíšte street art.

Umenie na stenách domov
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM