Maros Palesch Hokej

Rachoty v Slovane

V bratislavskom hokejovom Slovane sa poriadne blýska a hrmí! Generálny manažér belasých Maroš Krajči v priebehu nevydarenej sezóny odchádza.

Po odchodoch Turunena, Kántora, či Schnabela, prišla výmena českého trénera Pavla Hynka za overeného Zdeno Cígera. No aj pre neho je dosiaľ 6. priečka stále začarovanou métou.

Na odchode je podľa doterajších informácií aj Martin Kuľha, dlhoročná opora klubu, povráva sa aj o tom, že by mohol zamieriť do Popradu odkiaľ pochádza. Naopak so Slovanom trénuje opäť Miroslav Lažo, ktorý naposledy pôsobil v Rusku. Žeby bol veľký srdciar belasých tou správnou vzpruhou k vyšším priečkam v tabuľke?

Podľa slov Maroša Krajčiho dozrel čas na zmenu. K rozhodnutiu odísť z klubu dospel po Novom roku, sám povedal, že donekonečna sa krátenie odmien, vyhadzovanie hráčov, či zmeny trénerov robiť nedajú. Rozhodol sa tak odstúpiť sám. So Slovanom sa stal 6-krát majstrom republiky, raz sa tešil zo striebornej medaily a trikrát z bronzu. To je skvelá vizitka, no zdá sa, že táto kapitola, je už pre neho definitívne uzavretá.

Informácie o rezignácii generálneho manažéra aktuálne šiesteho celku extraligy priniesol v dnešnom vydaní denník Šport. Paradoxné je, že belasí práve po tomto rozhodnutí Maroša Krajčiho odstúpiť zvíťazili nad Zvolenom 3:1. Nuž ktovie, či táto zmena niečo urobí s náladou v klube, s hráčmi a napokon aj s nelichotivými výsledkami.

Autor: Pavel Vrbičan

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM