Maros Palesch Kultúra

Puding Pani Elvisovej a Hugo Čáves Orchestra v akcii

Piatkový večer (10.02.) bude plný našľapanej hudby v podaní slovenských kapiel v priestoroch obľúbeného bratislavského klubu KC Dunaj. Hlavnou hviezdou večera bude najlepšia slovenská koncertná kapela Radio_Head Award 2010 – Puding Pani Elvisovej, kt

Známa košická kapela Puding Pani Elvisovej stihla počas 16 ročného účinkovania na hudobnej scéne nahrať tri albumy a účinkovať na mnohých domácich (Pohoda, Grape, Easthetic,..) a zahraničných festivaloch (Sziget, Colors of Ostrava, Europavox,..). Koncom minulého roka sa predstavili na veľkom československom turné s kapelou Midi Lidi, s ktorou odohrali 30 koncertov behom dvoch mesiacov prevažne v Českej republike. Ako minuloroční víťazi titulu najlepšia slovenská koncertná kapela Radio_Head Award sa oň uchádzajú opäť v tohtoročnej súťaži, pričom novinkou je nominácia na titul singel roka.

„Keďže bude tento koncert našim prvým vystúpením v roku 2012, bude určite elektrizujúci. Na koncert sa veľmi tešíme a myslím si, že kombinácia s Hugo Čáves Orchestra dokáže v ľuďoch vyvolať pozitívne vibrácie. Takisto sa tešíme na KC Dunaj, ktorý je našim obľúbeným klubom. Vidíme sa!“ pozýva na koncert klávesák a spevák PPE Pino.

Bratislavské zoskupenie Hugo Čáves Orchestra púta pozornosť snáď všetkými spôsobmi – jednak kontroverzným názvom, živelným nasadením, ale predovšetkým originálnou hudbou. Skupina hrá výhradne vlastný repertoár, ktorý štýlovo ťažko zaradiť, pretože každá pesnička má svoj vlastný príbeh. Tento originálny orchester má za sebou viac ako 50 koncertov v slovenských kluboch, ako aj vystúpenia na medzinárodnej scéne v Maďarsku, Poľsku i v Čechách. Elektronika, basa, gitara, a šesťčlenná dychová sekcia sú zárukou, že táto deväťčlenná zostava rozhýbe každé publikum. Prekvapením koncertu bude špeciálny hosť, fenomenálny bubenícky talent Dušan Černák a maďarský trubkár Lászlo Varga.

Tešíme sa na Vašu účasť a prajeme kvalitný hudobný zážitok.

**KEDY? PIATOK 10.2.2012 Piatok O KOĽKEJ? 21:00 hod KDE? Kultúrne centrum Dunaj ̃, Nedbalova 3, Bratislava **

Zdroj + foto: Združenie Euforion, Anna Bodláková

KONCERT_HUGO_CAVES
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM