Rôzne

Prvá online aukcia luxusného oblečenia a doplnkov pomôže tým, ktorí to potrebujú

Zapojením sa do aukcie urobíte hneď tri dobré skutky: recyklujete, pomáhate deťom a obdaruje… seba. Zaslúžite si to!

Ilustračný obrázok k článku Prvá online aukcia luxusného oblečenia a doplnkov pomôže tým, ktorí to potrebujú
7
Galéria

Nákupné maniačky, pozor! Blíži sa unikátna online aukcia, na ktorej si môžete vydražiť luxusné kúsky od štýlových žien a milovníčok módy, akými sú Soňa Skoncová, Táňa Pauhofová či Mária Demitrová. Výťažok z predaja poputuje na dobrú vec!

Dobrý skutok

Oslávte módu dobrým skutkom. V stredu odštartuje jedinečný EVA CHARITY BAZAAR, vďaka ktorému pomôžete tým, ktorí to potrebujú. Vydražiť si budete môcť 75 luxusných kúskov napríklad od Chanel, Louis Vuitton, Burberry či Gucci. Do aukcie ich venovali milovníčky módy, osobnosti a hviezdy slovenského šoubiznisu.

Každej žene je dobre známy pocit, keď sa jej podarí uchmatnúť si vytúžený kúsok. Vtedy si poviete: „Áno, je to moje!“ Kým vy sa budete tešiť z nového kúsku v šatníku, výťažok celej dražby sa v plnej výške použije na Srdce pre deti, charitatívny projekt, ktorého hlavným cieľom je pomáhať zlepšiť životnú situáciu detí s vážnym zdravotným a sociálnym znevýhodnením.

Výhodou online aukcie je, že dražiť môžete kedykoľvek a kdekoľvek. Ulovte si luxusné vychytávky za zlomok skutočnej ceny. Zapojením sa do aukcie urobíte hneď tri dobré skutky: recyklujete, pomáhate deťom a obdaruje… seba. Zaslúžite si to!

EVA CHARITY BAZAAR je unikátny online projekt magazínu EVA. Aukcia luxusného oblečenia a doplnkov pod záštitou značky EVA potrvá do 15. 12. 2017.

Online aukcia luxusného oblečenia a doplnkov pod záštitou značky EVA potrvá od 15. 11. do 15. 12. 2017.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM