Jakub Haršany Správy

Projekt Greenvia ponúka bývanie späté s prírodou. Mesto bude aj tak na dosah

Bývanie v pokojnom prostredí vidieka, avšak len na skok od centra hlavného mesta. V Záhorskej Bystrici rastie jedinečný projekt Greenvia.

Ilustračný obrázok k článku Projekt Greenvia ponúka bývanie späté s prírodou. Mesto bude aj tak na dosah
3
Galéria
Zdroj: NeoReal

V mestskej časti Záhorská Bystrica momentálne vyrastá bytový komplex, ktorý je situovaný na ideálnej hranici mesta a vidieka.

Vzniknú tri bytové domy a deväť viladomov

V rámci projektu budú postavené tri štvorpodlažné bytové domy s 26 bytmi v každom z nich. Za nimi postaví developer ďalších deväť dvojpodlažných viladomov, v každom z nich budú tri byty. Celý komplex bude zároveň podpivničený a v podzemnom podlaží bude aj priestor na parkovanie.

Projekt Greenvia vznikne v pokojnej lokalite Pod vŕškami, ktorá je v dotyku s prírodou, ale zároveň ponúka komplexnú občiansku vybavenosť. V okolí sa nachádza škola, zdravotné stredisko, pošta, banka či obchody. Priestor ponúka aj viacero možností na aktívny oddych.

Možnosti vyžitia sa v prírode

Projekt spája moderné a kvalitné bývanie s možnosťou vyžiť sa v blízkej prírode Malých Karpát. Neďaleko budúceho bytového komplexu sa nachádza niekoľko turistických chodníkov a cyklotrás, po ktorých je možné dostať sa na viacero zaujímavých miest – rekreačnú oblasť Kačín, Kamzík, Devínsku Kobylu či k zrúcanine hradu Pajštún.

Napriek polohe blízkej k prírode je výhodou projektu aj jeho dostupnosť. Centrum Bratislavy je vzdialené len 15 minút cesty autom a možnosťou je aj jednoduché napojenie na diaľnice D2 a D4.

Greenvia je aktuálne vo výstavbe, byty sa však predávajú už dlhšie. Väčšina z nich je v tejto chvíli už predaná či rezervovaná. Celý komplex by mal byť hotový do leta budúceho roka.

Čítajte aj: Filiálka dostane novú tvár. V areáli sa začína výstavba obytných domov

Projekt Greenvia v Záhorskej Bystrici
3
Galéria
Zdroj: NeoReal
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM