Aktualizované Nina Táborská Rôzne

Program na víkend: Knižná burza, večer plný hier aj fašiangová zábava. Pozrite sa, čo všetko vás čaká

Nemáte ešte plány na tento víkend? Bratislava24.sk vám prináša prehľad toho najzaujímavejšieho, čo ponúka slovenská metropola na najbližšie dva dni.

Ilustračný obrázok k článku Program na víkend: Knižná burza, večer plný hier aj fašiangová zábava. Pozrite sa, čo všetko vás čaká
Foto: Rastislav Búgel

Trh-Piac-Markt

Obľúbené farmárske trhy v Starej tržnici sa konajú tradične každú sobotu a inak tomu nie je ani v novom roku. Známy Trh-Piac-Markt aj tento víkend tradične predstaví lokálnych výrobcov a farmárov spolu s ich pochúťkami. Čerstvé pečivo, chutné koláčiky, káva, džemy, nápoje a všeličo iné.

Súčasne s Trhom sa bude na poschodí konať aj Bratislavská knižná burza. Ide už o 23. vydanie obľúbenej bratislavskej akcie, ktorá prebehne v čase od 09:30 do 15:30.

Sobota / Stará tržnica / 10:00 – 15:00 / vstup voľný

Januárový Burzoblšák

Máte veľa oblečenia a neviete čo s ním? Na Burzoblšáku nájdete všetko, aj luxusné značky. Či už patríte k tým, čo sa brodia izbou plnou oblečenia alebo k tým, ktorým plné skrine nestačia a nakupovali by ste neustále, na Burzoblšáku by ste si mohli prísť na svoje. Môžete kupovať, aj predávať. V tom druhom prípade sa nezabudnite vopred registrovať.

Nájdete tu nielen oblečenie, ale aj starožitnosti, handmade výrobky, platne, knihy, obrazy a všetky znovuobjavené poklady z povaly.

Viac info TU.

Sobota / areál gymnázia na Bajkalskej 20 / 08:00 / Voľný, predávajúci: 2 eurá

Láskavé bohyne

Inscenáciu, ktorá získala cenu Dosky 2014 Najlepšia inscenácia sezóny 2013/2014 a cenu Najlepšia réžia sezóny 2013/2014 získal režisér Michal Vajdička, môžete túto sobotu vidieť aj vy.

Fiktívne memoáre príslušníka SS z druhej svetovej vojny, ktoré sa stali kultúrnou udalosťou. Príbeh Maximiliána Aueho, to je príbeh slušného človeka, ktorý sa stal vrahom…

Sobota / Slovenské národné divadlo – Činohra / 19:00 / Vstupné: 17 eur

Novoročný punč s Erikom Šillem

Kurátorský sprievod výstavou Erika Šilleho, ktorý sa vo svojej tvorbe venuje popkultúrnym fenoménom. Aktuálnou výstavou Anatómia bezradnosti Vás prevedú umelec Erik Šille a kurátorka Gabriela Kisová. Autorove diela prezrádzajú fascináciu svetom bezbrehej konzumácie tovarov i vzťahov.

Sobota / K R O K U S Galéria / 16:00 – 18:00 / Vstup voľný

Fašiangová tanečná zábava

Dobrá nálada a poriadna fašiangová tancovačka sprevádzaná hudobnou kapelou Saturn vás už túto nedeľu čaká v Nemeckom kultúrnom dome v Rači.

Nedeľa / Nemecký kultúrny dom Rača / 16:00 / Vstupné 2 ,50 eur

iHRYsko v Dunaji

Nedeľný večer je ako stvorený na hry, pri ktorých sa zabavíte aj si oddýchnete. V KC Dunaj sa uskutoční večer spoločenských hier – mix moderných spoločenských hier pre vaše pobavenie. K dispozícii vám budú aj inštruktori, ktorí vám poradia s výberom hry.

Nedeľa / Dunaj˜ / 18:00 / vstup 1 euro

Nezabudnite, že tento víkend v Bratislavskom kraji prebieha aj Zimný festival jedla! Viac sa dočítate tu: Bratislavčanov čaká víkend plný gurmánskych špecialít: Štartuje Zimný festival jedla

A tiež svadobná výstava Perfect wedding: Pozrite sa, aké budú svadobné trendy v tomto roku. V sobotu sa o tom môžete presvedčiť aj na výstave Perfect wedding

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM