Nina Táborská Kultúra

Program na tento víkend opäť nesklame. Pozrite sa, čo všetko vás čaká najbližšie dni v Bratislave

Počas nastávajúceho víkendu sa budú v hlavnom meste konať rozmanité podujatia. Okrem toho, že Bratislava aktuálne žije vianočnými trhmi, vás počas najbližších dní čakajú aj rôzne iné zaujímavé akcie a podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Program na tento víkend opäť nesklame. Pozrite sa, čo všetko vás čaká najbližšie dni v Bratislave
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Trh – Piac – Markt

Obľúbené farmárske trhy v Starej tržnici sa konajú aj túto sobotu. Známy Trh-Piac-Markt aj tento víkend tradične predstaví lokálnych výrobcov a farmárov spolu s ich pochúťkami. Čerstvé pečivo, chutné koláčiky, káva, džemy, nápoje a všeličo iné. Súčasne s Trhom sa bude na poschodí konať aj Bazár v Starej tržnici.

Sobota / Stará tržnica / 10:00 – 15:00 / vstup voľný

Bratislavská knižná burza

Knižná burza sa bude konať súbežne s Trh – Piac – Markt. V poradí 21. vydanie bratislavskej knižnej burzy poteší na poschodí návštevníkov Starej tržnice v čase od 9:30 do 15:30.

Sobota / Stará tržnica / 09:30 – 15:30 / vstup voľný

Zóna bez peňazí

Počuli ste už o Zóne bez peňazí? Ide o akciu, ktorá podporuje recyklovanie a výmenu vecí, ktoré ľudia už nechcú. Nepotrebným veciam vráti nový život. A to nie je všetko! Aj vďaka vám sa totiž môže zrealizovať hlavná myšlienka celej akcie – urobiť krajšie Vianoce tým, ktorí si to nemôžu dovoliť. Bez peňazí… Viac sa dočítate TU.

Sobota / DK Dúbravka / 9:30 – 16:00 / Vstup voľný

Café Európa na Filmovom festivale Jeden svet: Utečenci medzi nami

Už zajtra vás čaká prvá z dvoch diskusií Café Európa, ktorá sa bude konať v rámci 16. ročníka filmového festivalu Jeden svet. Témou bude integrácia utečencov na Slovensku – Integrácia je obojstranný proces. Sú cudzinci schopní či ochotní sa integrovať do našej spoločnosti a je Slovensko otvorené integrácii cudzincov? Viac o festivale sa dočítate TU.

Sobota / Dunaj˜ / 18:45 / Vstup voľný

Depeche Mode Party

Hudobný večer odetý do temnoty a v znamení kultových kapiel Depeche Mode a Camouflage, ktorú vám príde reprezentovať nik iný ako jej slávny spevák Marcus Meyn v úlohe DJa už túto sobotu v KC Dunaj.

Sobota / Dunaj˜ / 20:00 / Vstupné 6 eur

Adventná Modra

Mesto Modra a Mestské kultúrne stredisko v Modre v spolupráci s partnermi, združeniami a školami vás pozývajú stráviť príjemné chvíle v Modre v spoločnosti pútavých programov pre všetkých. Toto predvianočné obdobie ponúkne adventné koncerty, výstavy, zbierku pečiva aj vianočné trhy. V nedeľu vás poteší adventný koncert Katky Koščovej s kapelou od 18:00 v Nemeckom evanjelickom kostole. Viac sa dočítate TU.

Nedeľa (až do konca decembra) / Modra

Ružinovská zima

Ružinovská zima, to je množstvo predvianočných podujatí, ktoré môžu Bratislavčania navštíviť v Parku Andreja Hlinku a Dome kultúry Ružinov. Odštartuje už túto nedeľu 29. novembra o 16. hodine Adventom v Ružinove, končiť bude v poslednú adventnú nedeľu. Na svoje si prídu malí aj veľkí.

Sobota ( do 27. decembra) / Ružinov

Dizajn Market 2015

Dizajn Market je jedinečný formát prezentácie mladých talentovaných dizajnérov, tvorcov a predajcov zo Slovenska a Česka. Už túto nedeľu sa môžete tešiť na viac ako 40 nadaných začínajúcich aj etablovaných dizajnérov, tvorcov a predajcov v známych drevených stánkoch so všakovakými handmade vecičkami, ktoré budete môcť naživo vidieť, poskúšať a kúpiť. K tomu vás ešte čaká bohatý celodenný kultúrny program, ktorý nájdete TU.

Nedeľa / Stará tržnica / 10:00 – 18:00 / Vstup voľný

Nezabúdajte, že vás na viacerých miestach v hlavnom meste čakajú aj vianočné trhy, ich prehľad si pozriete tu: Veľký vianočný prehľad: Pozrite sa, čo všetko vás čaká v rámci vianočných trhov v hlavnom meste

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM