Nina Táborská Kultúra

Program na tento pracovný týždeň: Spríjemnite si voľné chvíle kultúrou, toto ponúka Bratislava

Opäť tu máme nový pracovný týždeň a s ním aj rôzne podujatia a akcie, ktoré vám spríjemnia jesenné dni. Chvíľku voľna po práci si môžete vyplniť napríklad aj takýmito aktivitami:

Ilustračný obrázok k článku Program na tento pracovný týždeň: Spríjemnite si voľné chvíle kultúrou, toto ponúka Bratislava
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

PONDELOK

Večer s Adelou Banášovou: Trochu inak

Moderátorka Adela Banášová si do svojho programu Trochu inak pozýva hostí, ktorí sú výnimoční svojou originalitou. Novátori, rebeli, vynálezcovia, svojrázni umelci,… Už dnes to budú Anna Dobrucká, Jan Mühlfeit a Jonatan Lujan. Môžete sa tešiť na pohodu, humor a inšpirujúci večer v Štúdiu SND.

Slovenské národné divadlo – Činohra / 19:00 / od 5 do 20 eur

UTOROK

Čau o piatej

Kníhkupectvo Kolomana Kertésza Bagalu na Laurinskej ulici v utorok opäť predstaví ďalšie z jedinečnej série literárnych stretnutí pod názvom „Čau o piatej“. Už zajtra s Martinom Vladom.

Kníhkupectvo KK Bagala / 17:00 / Vstup voľný

STREDA

Na stojáka live

Tri výdatné chody českého humoru vám naservíruje v stredu večer stand-up comedy show Na stojáka. Podávať sa budú šťavnatí komici Karel Hynek, Petr Vydra a Dominik Heřman Lev.

Dunaj˜ / 20:00 / Vstupné 10 eur

ŠTVRTOK

Kafka inak!

Franz Kafka – záhadný autor, temný vizionár, existenciálny mysliteľ. To všetko sa o pražskom spisovateľovi dozviete skôr, ako otvoríte niektorú z jeho kníh. Je však tento ustálený obraz namieste? Čo sa stane s Kafkovými textami, keď jeho autora vyvedieme z pražskej hmly? Na uvedenie knižného výberu z poviedkovej tvorby Franza Kafku vás pozýva organizátor – OZ literarnyklub.sk v cykle „Literárny klub“. Z poviedkového diela Franza Kafku bude čítať Robert Roth a zahrá Pjoni.

Dunaj˜ / 18:00 / Vstup voľný

PIATOK

Mata Hari

V podaní výnimočnej speváckej osobnosti Sisy Sklovskej sa pred vami odvinie príbeh osudovej ženy, ktorá víťazila i trpela, ženy, z ktorej sa stala legenda.

Nová scéna / 19:00 / od 15 do 19 eur

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM