Nina Táborská Kultúra

Program na tento pracovný týždeň: Spríjemnite si letné dni kultúrou, toto ponúka Bratislava

Nový týždeň je opäť tu a ani tento raz by sa Bratislavčania v hlavnom meste nudiť nemali. Opäť vás totižto čaká rôznorodý program, ktorý vám spríjemní teplé letné dni. Extrémne teploty sa Bratislave tento týždeň vyhnú, a tak si môžete chvíľku voľna vyplniť napríklad aj takýmito aktivitami:

Ilustračný obrázok k článku Program na tento pracovný týždeň: Spríjemnite si letné dni kultúrou, toto ponúka Bratislava
Zdroj: TASR

Hudba na Dunaji

Pravidelný cyklus večerných hudobných plavieb pre dospelých aj pre rodiny s deťmi je pre vás nachystaný aj na tento pondelok. Tentokrát vám do rytmu zahrá – Reggae loď, Medial Banana.

Pondelok / Bratislava / 19:00 / Vstupné: 8 eur

Šermiarske utorky v Starej radnici

Aj tento utorok vás v Starej radnici čaká zábavné šermiarsko-divadelné vystúpenie, scénky, ukážky bojového umenia z obdobia gotiky, renesancie a baroka, boj s chladnými a strelnými zbraňami či divadelné predstavenie „Slepá spravodlivosť“ Historická detektívna tragikomédia s nečakaným vyústením.

Utorok / Stará radnica / 18:30 / Vstup voľný

Danza Mae Gala

Tanečný koncert absolventov medzinárodnej letnej tanečnej školy je vyvrcholením tretieho ročníka úspešného tanečného projektu Danza mea. Nadobudnuté tanečné zručnosti študenti predstavia publiku na javisku divadla Heineken Stage Tower. Ako špeciálni hostia vystúpia sólisti baletu Štátneho divadla v Košiciach s fragmentami oceňovaného baletu Anna Karenina.

Streda / Divadlo Tower Stage / 19:00 / Vstup voľný

Trubadúrsky večer

Vo štvrtok vás v letnej čitárni v Starom Meste čaká hudobno–literárny večer, ktorý vás prenesie do čias dávno minulých spolu s Ľubomírom Feldekom a Musicanticou Slovaca. Večer spestrí živá hudba.

Štvrtok / Letná čitáreň U Červeného raka / 18:00 / Vstup voľný

Letná slávnosť na Kačíne

Už tento piatok vás organizátori pozývajú na ďalší ročník letnej slávnosti na Kačíne, na ktorej budete mať možnosť stretnúť autorov krásnych výrobkov, mnohých hudobníkov, umelcov a rôznych inšpiratívnych ľudí. Súčasťou tejto akcie budú workshopy, predstavenia, koncerty a v neposlednom rade príjemná atmosféra podobne ako po minulé roky.

Koncerty, výrobky, workshopy a program nájdete TU.

Piatok-Nedeľa / Kačín / 09:00 / Vstup voľný

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM