Nina Táborská Rôzne

Program na tento pracovný týždeň: Na svoje si prídu milovníci piva aj humoru

Nasledujúci pracovný týždeň prinesie niekoľko zaujímavých podujatí. Bratislava24.sk vám prináša prehľad tých najzaujímavejších, ktoré vás v hlavnom meste čakajú už od pondelka.

Ilustračný obrázok k článku Program na tento pracovný týždeň: Na svoje si prídu milovníci piva aj humoru
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Salón piva

Chcete spoznať chuť tradične vareného kvalitného piva, zoznámiť sa s malými ale i veľkými pivovarmi zo Slovenska či Čiech, alebo si len spríjemniť cestu z práce? Potom je Salón Piva v Starej tržnici miestom presne pre vás. Jarná edícia 2. ročníka ochutnávky pivovarov Salón Piva sa uskutoční 15. – 17. apríla 2015.

Streda / Stará tržnica / Vstupné: 5 eur V cene vstupenky je sklený degustačný pohár, katalóg pivovarov a pív, ceruzka. Pri vrátení poháru vám budú vrátené 2 eurá späť.

Takto vyzeral 1. ročník: Dostali ste chuť na poctivé pivo? Navštívte Salón Piva v Starej tržnici

Pančlajn

Už 15. apríla si môžete vychutnať 15. vydanie šťavnatej stand-up comedy, kedy sa ostrieľaní komici postavia tvárou v tvár publiku, aby zabojovali o potlesk inteligentným autorským humorom bez ošúchaných vtipov a samoúčelných vulgarít.

Tešiť sa môžete na Tomáša Hudáka, Lujzu Schramekovú, Mateja Adámyho, Dana Čistého, Jakuba Gulíka a Jakuba Ptačina. Večerom vás bude hudobne sprevádzať Archívny chlapec. Stand-up povedie „generálhumor“ Samo Trnka.

Streda / Dunaj˜ / 20:00 / Vstupné: 10 eur, 9 eur v predpredaji v bare v KC Dunaj

Prednáška k výstave Tekutá múza

Skutočnosť, ako alkohol ovplyvnil našu vizuálnu kultúru, predstavuje výstava v Slovenskej národnej galérii v Bratislave. Pod názvom Tekutá múza je na treťom poschodí Esterházyho paláca SNG, kde potrvá do 31. mája a jej súčasťou budú sprievodné podujatia. Tento štvrtok bude reč o alkohole, alkoholizme a abstinencii s doc. PhDr. Martinom Bútorom, sociológom, prozaikom, zakladateľom a prvým prezidentom Inštitútu pre verejné otázky.

Štvrtok / Slovenská národná galéria Bratislava / 18:00 / Vstupné: 2 eurá

Viac o výstave sa dočítate tu: Alkohol a umenie, to ide dokopy. Príďte sa pokochať do SNG výstavou s názvom Tekutá múza

Nezabúdajte, že do piatka máte ešte šancu zapojiť sa aj k tejto akcii: Koľko minút budete čítať, toľko percent zľavu dostanete!

Program budeme priebežne aktualizovať.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM