Samospráva

Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja chce Staré Mesto vytvoriť s pomocou obyvateľov

Verejný dotazník sa venuje celkovo siedmim oblastiam, a to doprave, bývaniu, kvalite prostredia, sociálnym službám, kultúre, smerovaniu a možnému rozvoju samosprávy a kvalite informovania a komunikácie mestskej časti s občanmi.

Ilustračný obrázok k článku Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja chce Staré Mesto vytvoriť s pomocou obyvateľov
Zdroj: TASR

Bratislavské Staré Mesto pripravuje Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja (PHSR) na obdobie rokov 2016 – 2023, s výhľadom do roku 2040. Do jeho tvorby chce zapojiť aj samotných Staromešťanov, ktorí svoj názor na aktuálny stav a možnosť rozvoja mestskej časti môžu vyjadriť v anonymnom dotazníku.

Ten je podľa staromestskej hovorkyne Nory Gubkovej k dispozícii na webovej stránke Starého Mesta, na facebookovom profile mestskej časti, ako aj priamo na miestnom úrade a vyplniť ho je možné do 22. júna.

„Prieskumom zisťujeme predovšetkým pohľad na život v mestskej časti, služby, samosprávu, bývanie a ostatné otázky, ktoré sa bezprostredne dotýkajú kvality života. Názor Staromešťanov na to, čo považujú za najvýraznejšie možnosti alebo za najväčšie prekážky rozvoja mestskej časti,“ píše Staré Mesto na svojej webovej stránke.

Dotazník sa venuje celkovo siedmim oblastiam, a to doprave, bývaniu, kvalite prostredia, sociálnym službám, kultúre, smerovaniu a možnému rozvoju samosprávy a kvalite informovania a komunikácie mestskej časti s občanmi.

Čítajte tiež: Staré Mesto opraví Múzejnú a Baštovú ulicu

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM