Aktualizované Rôzne

Pripravte sa na obmedzenia niektorých liniek MHD

Dúhový Pride, ktorý sa uskutoční v sobotu, so sebou prinesie aj obmedzenia liniek č. 1, 3, 4, 8, 28, 50 a 70.

Ilustračný obrázok k článku Pripravte sa na obmedzenia niektorých liniek MHD
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk

O obmedzeniach premávky informuje na svojej webovej stránke Dopravný podnik, a. s. V sobotu 30. júla 2016 z dôvodu podujatia „Dúhový Pride“ bude od desiatej hodiny do ukončenia podujatia vylúčená premávka električiek na Mostovej a Jesenského ulici a v južnej časti centra mesta, resp. obmedzená ich premávka na Šafárikovom námestí:

linka č. 4 obojsmerne cez Námestie SNP, Kapucínsku a tunel

linka č. 8 v centre skrátenou okružnou trasou: smerom z Ružinova odklon z Námestia SNP na trasu KAMENNÉ NÁM., Špitálska, Americké nám. a cez Radlinského a Blumentál naspäť

Počas pochodu nebudú premávať električky ani na Šafárikovom námestí a Štúrovej ulici, uzavreté budú tiež komunikácie na Vajanského a Rázusovom nábreží. Viac informácii nájdete TU.

Polícia dohliadne na poriadok

„Verejný poriadok na území hlavného mesta počas zajtrajšieho dňa zhromaždenia bude zabezpečovať dostatočný počet policajtov, či už z radov poriadkovej polície, dopravnej polície ako aj kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave,“ informoval Bratislava24.sk hovorca KR PZ v Bratislave Michal Szeiff.

Dopravné obmedzenia vodičov sa budú týkať najmä okolia Hviezdoslavovho námestia, Riegleho ulice, Riečnej ulice, Rázusovho nábrežia, Vajanského nábrežia, Námestia Ľ. Štúra, Mostovej ulice, Jesenského ulice a Štúrovej ulice, Rybného námestia, Rybárskej brány a Stromovej ulice.

Ulice budú uzavreté aj pre návštevníkov mesta.

Čítajte aj: Vráťte sa do starých čias jazdou na historickej električke

Ilustračný obrázok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM