Ľubomír Hudačko Krimi

Priniesli im pivo s provokáciou: Následný konflikt v bratislavskej Dúbravke vyústil až do streľby!

Dráma v Bratislave ako z krimi seriálu! V Dúbravke sa konflikt medzi skupinami mužov vyostril až natoľko, že malo dôjsť aj k výstrelom. Všetko to začalo v reštaurácii a skončilo zdemolovaným bytom.

Ilustračný obrázok k článku Priniesli im pivo s provokáciou: Následný konflikt v bratislavskej Dúbravke vyústil až do streľby!
Zdroj: Webnoviny.sk

Podľa webu novín TV Joj mali agresori prísť k stolu v reštaurácii, kde sedelo niekoľko mladíkov. So slovami „Na zdravie feťákom“ sa začala výmena názorov, ktorá viedla k ostrému konfliktu.

Ako sa ďalej píše na noviny.sk, konflikt mal pokračovať aj na ulici, v akcii mali byť aj bodné zbrane a rany z plynovej pištole. Svedkovia si mysleli, že ide o ohňostroj. Varovnými výstrelmi sa snažil jeden z mladíkov vystrašiť útočníkov. Nepodarilo sa to, preto sa skupina napadnutých ukryla v byte. Útočníci vykopli dvere a začali ich biť. Výsledkom toho boli zranenia a zdemolovaný byt.

Skupinu agresorov sa polícii podarilo zadržať a vypočuť. Trestu sa nevyhnú. „Obvinili sme štyri osoby, z toho jedna je stíhaná väzobne,“ uviedol pre noviny.sk bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM