Rôzne

Primátor bol na Štedrý deň pozdraviť pracovníkov dopravného podniku

Primátor Bratislavy dnes navštívil Dispečing Dopravného podniku Bratislava, a. s., kde aj na Štedrý deň dispečeri zabezpečujú plynulý chod mestskej hromadnej dopravy.

Ilustračný obrázok k článku Primátor bol na Štedrý deň pozdraviť pracovníkov dopravného podniku
2
Galéria
Zdroj: Hlavné mesto SR Bratislava

Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal spolu s generálnym riaditeľom DPB, a. s. Milanom Urbanom si pozreli pracovisko dispečingu, kde ho službukonajúci dispečeri informovali o aktuálnom počte vozidiel v uliciach Bratislavy a stave premávky.

Navštívil tiež pracovisko energodispečingu, ktoré zabezpečuje dodávky energií do trakčného vedenia. Bratislava24.sk informovala hovorkyňa hlavného mesta Ivana Skokanová.

Poďakovanie šoférom

Primátor Nesrovnal sa z priestorov dispečingu prihovoril všetkým šoférom MHD v službe a poďakoval sa im za prácu v prospech mesta. Zdôraznil záujem vedenia mesta na ďalších investíciách do verejnej dopravy, ktoré zvýšia kvalitu cestovania Bratislavčanov. Zhrnul úspešné projekty uplynulého roka, pričom za najvýznamnejší označil ukončenie výstavby Starého mosta a s ním súvisiace a dlho očakávané spustenie električky do Petržalky.

Primátor zdôraznil, že v nadchádzajúcom roku bude mesto investovať do rekonštrukcie troch kľúčových električkových radiál, ktorá by mala prispieť k ďalšiemu skvalitneniu verejnej dopravy v Bratislave. Ako prvá sa začne modernizovať Karloveská radiála.

Pracovníkom Dopravného podniku Bratislava, a. s. zaželal príjemné prežitie vianočných sviatkov a úspešný rok 2017.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM