Rôzne

Príďte do ulíc Bratislavy a pomôžte vytvoriť farebný slovenský rekord!

Bude v sobotu slnečno alebo poriadny lejak? To je klasická otázka, ktorú si dávame pred víkendom. Ak si v oboch prípadoch zoberiete do mesta dáždnik, pomôžete vytvoriť slovenský rekord.

Ilustračný obrázok k článku Príďte do ulíc Bratislavy a pomôžte vytvoriť farebný slovenský rekord!
Zdroj: Facebook

Bratislava cez víkend ožije novým Urban Art Festivalom, ktorý bude voľne prístupný pre každého obyvateľa či návštevníka mesta. V rámci spomínaného podujatia sa v sobotu 24. júna na 14 pódiách v uliciach a na námestiach uskutoční 40 hudobných, tanečných a divadelných vystúpení, nebudú chýbať diskusie, vínne uličky či Gurmán Fest.

Rozkrúťme dáždniky!

Súčasťou festivalu, ktorého sloganom je „Koniec nudy,“ bude aj pokus o nový slovenský rekord. Aj keď má byť podľa predpovede v sobotu slnečno s vysokými teplotami, určite si so sebou zoberte dáždnik. Ak ho v pravý čas a na pravom mieste otvoríte, môžete prispieť k tomu, že pokus o rekord skončí úspechom.

„Staňte sa súčasťou možno nového rekordu, doneste si dáždnik alebo použite ten náš. Pokus o vytvorenie slovenského rekordu v počte otvorených dáždnikov na jednej ulici pozýva v rámci Urban Art Fest na Nedbalovu ulicu. Spoločné otvorenie a točenie dáždnikov v sprievode obľúbenej hudby nastane presne o 17:00 hod. Každý, kto sa zapojí, hrá v tombole o zaujímavé ceny,“ pozývajú všetkých Bratislavčanov organizátori akcie.

Podujatie s názvom Umbrella street sa začne už o 16:00 hod. na Nedbalovej ulici za Starou tržnicou a potrvá do 17:30 hod. Nezmeškajte jedinečnú príležitosť byť súčasťou milého rekordu.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM