Aktualizované Nina Táborská Krimi

Pri zjazde na Bory Mall došlo k zrážke troch kamiónov a dvoch áut

Policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes v čase krátko pred 14.00 hodiny na 50. km diaľnice D2. 53-ročný vodič nákladného motorového vozidla jazdiaci v pravom jazdnom pruhu v smere do Českej republiky z doposiaľ nezistených príčin narazil do osobného automobilu.

Ilustračný obrázok k článku Pri zjazde na Bory Mall došlo k zrážke troch kamiónov a dvoch áut
Foto: Rastislav Búgel

To ho v tom čase predchádzalo v ľavom jazdnom pruhu. Po náraze osobné auto spolu s nákladným prerazili stredové zvodidlá a prešli do protismeru, kde nákladiak narazil do prednej časti iného kamióna s poľskými poznávacími značkami.

Vodič nákladiaku, ktorý nehodu spôsobil, bol bezprostredne po nej podrobený dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktorá skončila pozitívne – s výsledkom 0,27 mg/l alkoholu. U ostatných účastníkov dopravnej nehody alkohol zistený nebol.

Vodič nákladného motorového vozidla pod vplyvom alkoholu bol následne prevezený do nemocnice na ošetrenie. Nehodou bola spôsobená celková škoda vo výške viac ako 38-tisíc eur.

Presné príčiny ako aj okolnosti nehody sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Bratislava24.sk o tom informovala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Foto: Ilustračné.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM