Alexandra Húsková Tlačové správy

Pri návšteve Železnej studničky môžete zaparkovať na parkovisku Westend point

Zaparkovať pri návšteve Železnej studničky býva často problém. Mestské lesy oznamujú návštevníkom Železnej studničky, že môžu svoje autá zaparkovať aj na parkovisku budovy Westend. Pre verejnosť bude toto parkovisko dostupné počas víkendov a sviatkov a to predbežne do konca septembra tohto roku.

Ilustračný obrázok k článku Pri návšteve Železnej studničky môžete zaparkovať na parkovisku Westend point
Zdroj: TASR

Mestské lesy v Bratislave vychádzajú v ústrety obyvateľom mesta, ktorí radi trávia víkendy v prírode a snažia sa riešiť problémy parkovacích miest, ktorých je pri vstupoch do lesa značný nedostatok. Oslovili spoločnosti v okolí, ktoré v blízkosti lesoparku vlastnia parkovacie miesta.

Verejnosti, ktorá vstupuje do lesoparku zo strany od Červeného mosta, sa v rámci projektu Pre Bratislavu rozhodla poskytnúť bezplatné parkovanie spoločnosť J&T Real Estate.

Vonkajšie parkovisko sa nachádza vo Westend biznis zóne pred budovou Westend Point. Pre verejnosť bude k dispozícii počas víkendov a sviatkov od 7:00 do 22:00 hod. a to predbežne do konca septembra 2015.

Návštevníci lesoparku tak budú mať k dispozícii ďalších 49 parkovacích miest. Upozorňujeme, že parkovisko sa na noc zatvára a preto sú návštevníci povinní opustiť ho vždy do 22:00 hod.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM