Rôzne

Prežite deň ako hollywoodska celebrita! Do parády si vás zoberú štylisti a vizážisti

Chcete konečne nájsť ten správny pár jeansov, potrebujete poradiť s večerným outfitom na párty alebo oživiť svoj šatník tými správnymi jarnými kúskami?

Ilustračný obrázok k článku Prežite deň ako hollywoodska celebrita! Do parády si vás zoberú štylisti a vizážisti
5
Galéria
Zdroj: Polus City Center

V bratislavských nákupných centrách sa môžete s kamarátkami počas jarných módnych dní vyblázniť do sýtosti. K dispozícii budú štylisti aj make-up artisti.

Ako celebrita

Prežite deň ako hollywoodska celebrita! Sadnite si do pohodlného kozmetického kresla a nechajte sa skrášliť rukami renomovaného make-up artistu. Kozmetická značka osobností strieborného plátna MAC vám tento pocit dopraje. Certifikovaný make-up artista vám poradí, aký typ líčenia je vzhľadom na črty vašej tváre najvhodnejší.

Dohodnite si stretnutie prostredníctvom Facebook stránky Aupark Shopping Centre. Kliknite na záložku MAKE UP ADVICE a rezervujte si voľný termín. MAC make-up artista sa na vás teší vždy poslednú nedeľu aktuálneho mesiaca, medzi 13:00 – 17:00 hod.

Osobný módny štylista nemusí byť len výsadou celebrít. V petržalskom Auparku si môžete dopredu zarezervovať termín a nechať si úplne zadarmo poradiť, čo vám pristane. Skúsený štylista a módny editor Alexander Lindov vám pomôže nájsť tvoj štýl, prevedie vás butikmi centra a odporučí, ako by mal vyzerať váš ideálny šatník. Jeho módne inšpirácie si môžete prelistovať napríklad aj v lifestylových časopisoch. Jeho estetické oko sa podieľalo na tvorbe viacerých prehliadok a reklamných kampaní, taktiež je štylistom súťaže krásy Miss Slovensko 2016.

Bezplatné služby štylistu môžete využiť každú stredu a vo štvrtok od 15:00 hod.

Jarný imidž

Do parády si vás tiež zoberie tím zložený z módnej poradkyne, vizážistiek a fotografky v Poluse. Počas jarných módnych dní vám každý deň v inej predajni poradia nielen v otázke módy, dozviete sa aj užitočné triky spojené s líčením. O váš jarný imidž sa bude starať renomovaná štylistka Mirka Dobiš Michalková, vizážistky z parfumérií Marionnaud a profesionálna fotografka Daša Šimeková. V utorok nájdete tím poradcov v orsay, v stredu v s.Oliver, vo štvrtok v promod a v piatok v MAGENTA.

Tím módnych odborníkov nájdete každý deň od 15:00 do 19:00 hod. v jednej zo šiestich vybraných predajní. Skrášľovať sa môžete až do piatku 31. marca.

Módna šou

Dámy, ste zvedavé, čo sa nosí vo svete? V luxusnom stane na námestí pri Eurovea budú aj tento rok predstavené najnovšie kolekcie jar/leto svetových značiek zastúpených v nákupnom centre. V rámci štvordňového maratónu prehliadok môžete vidieť aktuálnu kolekciu značiek Armani Jeans, BCBGMAXAZRIA, Luisa Spagnoli, Pietro Filipo, Tous, TWIN-Set, kolekcie z módneho domu Alizé.

Tento rok bude súčasťou EFF aj International Fashion Night s mladými módnymi tvorcami zo Slovenska i zo zahraničia. Čerešničkou na torte bude tentokrát aj predstavenie kolekcie jar/leto 2017 ateliéru MIKLOSKO pri príležitosti 20.výročia značky.

Program prehliadkových dní nájdete TU.

Eurovea Fashion Forward / 4. – 7. apríl / vstupenky od 15 – 25 eur na jeden prehliadkový deň

Foto: Polus / Daša Šimeková

Jarné módne dni v Poluse
5
Galéria
Zdroj: Polus City Center
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM