Rôzne Správy

Premýšľate nad darčekmi? Štartujú Dni Vianoc v Inchebe

Počas troch predvianočných týždňov ponúknu výhodné nákupy, ale aj vianočné špeciality, tradičné remeslá a predvianočný program pre deti i dospelých.

Ilustračný obrázok k článku Premýšľate nad darčekmi? Štartujú Dni Vianoc v Inchebe
Zdroj: TASR

Rozprávkové vianočné trhy so stovkami tipov na tradičné i originálne vianočné prekvapenia do Incheby od 1. do 21. decembra prinášajú obľúbené Dni Vianoc.

Nákupy aj gurmánske zážitky

Počas troch predvianočných týždňov ponúknu výhodné nákupy, ale aj vianočné špeciality, tradičné remeslá a predvianočný program pre deti i dospelých. Festival spoločenských hier HRAtislava a až dva vianočné handmade víkendy so Sashe.sk sa postarajú o zážitky a množstvo zábavy.

Viac ako 300 predajcov na Dni Vianoc prináša nielen pekné vianočné dekorácie, ale aj rôzne darčeky – hračky, knihy, kozmetiku, šperky a bižutériu, oblečenie, elektroniku, nábytok, doplnky do interiéru, sklo a mnoho iného. Ponuku dotvorí veľký výber nádherných živých vianočných stromčekov. Nebudú chýbať cukrovinky, varené víno a vianočné špeciality, ktoré vyčaria typickú sviatočnú atmosféru.

Víkendy počas Dní Vianoc spestria zaujímavé vianočné aktivity. Prvý decembrový víkend bude patriť aj zábave a oddychu, o ktorý sa postará festival spoločenských hier. Brány HRAtislavy sa 3. až 4. decembra otvoria pre každého, kto si chce oddýchnuť v predvianočnom strese a stráviť príjemné chvíle so svojimi blízkymi.

Čaro tradícií

Atmosféru vianočných trhov dotvoria remeselníci zo Združenia cechov historických remesiel. Ich originálne tradičné výrobky ako sviečky z včelieho vosku, drevené a slamené vianočné ozdoby, drôtené a emailové šperky, prútené koše či medovníčky návštevníkom priblížia dávnejšie časy a budú hodnotnými darčekmi. Navyše, počas prvého decembrového víkendu sa k 20 remeselníkom na Dňoch Vianoc pridá ďalších 50.

Návštevníci tak budú mať jedinečnú možnosť sa na jednom mieste oboznámiť s technikami ručnej remeselnej výroby. Deti, ktoré chcú mať rozprávkové Vianoce, môžu na Dňoch Vianoc napísať Ježiškovi a podeliť sa s ním o svoje želania. Od 1. do 6. decembra pre ne bude pripravená vianočná pošta vo vyzdobenom kútiku, ktorý bude krásnym pozadím pre rodinné fotografie.

Dni Vianoc v Inchebe budú otvorené od 1. do 21. decembra, od pondelka do štvrtka od 11:00 do 19:00, v piatok a sobotu od 10:00 do 20:00 a v nedeľu od 10:00 do 19:00 hod.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM