Rôzne

Premeňte obľúbené tričko, ktorého sa neviete vzdať, na trendový ruksak

Vyradené oblečenie nemusí skončiť v odpadkoch. Vďaka kreatívnym workshopom sa naučíte vdýchnuť kedysi obľúbeným kúskom nový život.

Ilustračný obrázok k článku Premeňte obľúbené tričko, ktorého sa neviete vzdať, na trendový ruksak
Zdroj: pixabay

„V tomto tričku som s ním bola prvýkrát na rande. V týchto šatách som vtedy pretancovala celú noc,…“ Aj vy máte skrine plné oblečenia, ktoré už dávno vyšlo z módy, no neviete sa ho kvôli spomienkam zbaviť? A čo tak redizajn?

Ušite si nový kúsok

Vytrieďte skriňu a veciam, ktoré už nenosíte, dodajte nový rozmer. Behom dvoch hodín strávených s Mareenou a ateliérom Dany Kleinert sa naučíte, ako si ušiť vlastný batoh – jednoduchý, trendy a praktický darček pre vás alebo vašich priateľov. Zero-waste aktivita spotrebuje všetky materiály, ktoré už doma nechcete.

Podujatie je súčasťou festivalu [fjúžn], ktorého už v poradí 13. ročník spolupracuje s cudzineckými komunitami a približuje ich život, kultúru a tradície širokej verejnosti.

Strávte poobedie venované kreativite a ukončite pracovný týždeň praktickou činnosťou, ktorá vám dovolí „vypnúť hlavy“. Príďte v piatok o 15:00 hod. na Migrujúce ruksaky do Mareeny na Lazaretskej 32.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM