Rôzne

Prejdite sa Bratislavou online. Vďaka virtuálnej prehliadke spoznáte celý svet

Čo by ste povedali na bezplatné cestovanie po svete? Ak máte smartfón, nič viac nepotrebujete.

Ilustračný obrázok k článku Prejdite sa Bratislavou online. Vďaka virtuálnej prehliadke spoznáte celý svet
Zdroj: ephoto.sk

Preskočte brány hlavného mesta a vydajte sa objavovať svet. Vďaka šikovnej aplikácii sa pomocou niekoľkých klikov dostanete len za pár sekúnd na druhý koniec sveta.

Stanica Nivy

Aplikácií určených na virtuálne cestovanie je, samozrejme, niekoľko. Čím je ale táto výnimočná? Okrem virtuálneho cestovania po krajinách ako Nemecko, Francúzsko, Anglicko, Ukrajina, Rusko, Egypt a mnohých ďalších sa môžete už dnes prejsť po zrekonštruovanej autobusovej stanici Nivy, hoci ešte nestojí. Alebo môžete nazrieť do kancelárskych priestorov Twin City Office 1 a 2. Nechýba ani virtuálna prechádzka historickým centrom Bratislavy či prehliadka Bratislavského hradu.

RoundMe je šikovná aplikácia, ktorá umožňuje používateľom vytvárať, odovzdávať a zdieľať 360 stupňové panoramatické fotografie a multimediálny obsah reálnych priestorov. Virtuálne cestovanie sa vďaka tomu stáva reálnejšie a máte pocit, akoby ste skutočne boli na danom mieste. Pomocou aplikácie Google Cardboard alebo ľubovoľných slúchadiel VR si pohodlne spustíte virtuálnu prehliadku a môžete začať objavovať.

Aplikácia je k dispozícii na webe, iOS a Android. Tak, hor sa cestovať!

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM