Kultúra

Pred Starou tržnicou otvoria prvé letné „Silent Cinema“

Letné kino v centre mesta? Prečo nie! Priamo pred Starou tržnicou a dokonca bez obáv, že by ste niekoho rušili.

Ilustračný obrázok k článku Pred Starou tržnicou otvoria prvé letné „Silent Cinema“
3
Galéria
Zdroj: Stará tržnica

Stará tržnica je obľúbeným miestom nielen gazdiniek počas sobotných trhov, ale aj fanúšikov dobrého jedla počas street foodov, milovníkov piva počas pivného salóna a všetkých tých, ktorí milujú život v meste.

Silent cinema

Tržnica pre Bratislavčanov najnovšie pripravila novinku v podobe premietania filmov bez toho, aby hlukom rušili okolie – tzv. silent cinema. Jediné, čo na takéto premietanie potrebujete, sú slúchadlá. Tie si budete môcť požičať za zálohu vo Výčape U Ernőho, inak je celé premietanie zadarmo.

S milou novinkou sa pochválila Stará tržnica na sociálnej sieti pred pár dňami, kedy spúšťali skúšobné premietanie. Od tohto týždňa sa už bude premietať viackrát týždenne, a to v utorky, stredy a štvrtky o 21:00 hod. na námestí pred tržnicou. V prípade nepriaznivého počasia sa nepremieta.

„Premietať budeme filmy od KineDok a Slovenského filmového ústavu a máme rozpracované aj ďalšie spolupráce,“ Bratislava24.sk informovala Denisa Chylová z občianskeho združenia Starej tržnice.

Silent cinema je súčasťou projektu up!city, ktorý Bratislavčanom a návštevníkom mesta prináša Volkswagen Slovakia a Aliancia Stará Tržnica v spolupráci s mestom Bratislava, ZSE a Švihaj Šuhaj.

Stará tržnica
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM