Tlačové správy

Pre každého niečo: Vyberajte z 10 zaručených tipov na darčeky!

Nákupné centrá sú preplnené a vianočné reklamy vyskakujú odvšadiaľ. Ak sa chcete vyhnúť hektickému predvianočnému obdobiu, nakúpte darčeky na jednom mieste z pohodlia vášho domova. Vybrali sme pre vás darčekové hity, za ktoré sa vám vaši blízky určite poďakujú. Získate ich navyše za výhodnú cenu.

Ilustračný obrázok k článku Pre každého niečo: Vyberajte z 10 zaručených tipov na darčeky!
Zdroj: TASR

1. Pre fanúšikov rýchlosti
Ak máte doma adrenalínového nadšenca, venujte mu možnosť pocítiť zrýchlenie z 0 na 100km/h za 2,7 sekundy. Pre muža milujúceho rýchlosť nemôžete nájsť lepší darček. Jazda na Ariel Atom, jednom z najrýchlejších áut na svete, stojí po zľave iba 69 eur.
Link: https://www.zlavadna.sk/…ch-aut-sveta

2. Pre náročných
Luxusný hotel Château Appony je nádherné šľachtické sídlo pri Topoľčanoch, v ktorom sa budete cítiť ako šľachtici. Nezabudnuteľné 3 dni pre 2 osoby s polpenziou, neobmedzeným vstupom do wellness, bowlingom či wellness procedúrami môžete kúpiť za 179 eur. Tento pobyt je vhodným darčekom pre všetky zaľúbené dvojice.
Link: https://www.zlavadna.sk/…hteau-appony

3. Simulátor voľného pádu
Máte známeho, ktorý sa bojí výšok? Kúpte mu zoskok z výšky 15 km! Nemusíte sa však báť, ide o simulátor voľného pádu, takže ani poriadne nevzlietne. Zážitok s lietania v unikátnom veternom tuneli si môžu vychutnať aj deti a za cenu 89 eur máte darček až pre 3 členov rodiny.
Link: https://www.zlavadna.sk/…-tatralandia

4. Darček, ktorý zachraňuje životy
Škola šmyku je darček vhodný pre všetkých, ktorí majú vodičský preukaz. Tréning krízových situácií za volantom ochráni všetkých vašich blízkych. Poldenný tréning školy šmyku pod vedením profesionálnych inštruktorov stojí len 69,30 eur.
Link: https://www.zlavadna.sk/…-skola-smyku

5. Pre celú rodinu
Ak hľadáte darček pre všetkých doma, celodenný vstup do Aqualandu Moravia je ideálnou voľbou. Najväčší aquapark v Česku ponúka 9 bazénov, 16 tobogánov, Forum Romanum Wellness a zábavu počas víkendových animácií.
Link: https://www.zlavadna.sk/…land-moravia

6. Oddych na horách
Alternatívnym darčekom pre rodinu je pobyt na rozprávkových Donovaloch. Ubytovanie v luxusnom hoteli RESIDENCE HOTEL & CLUB a možnosť zalyžovať si na jednom z najväčších stredísk robí z tohto pobytu ideálnu voľnu. Pobyt na 2 dni pre dve osoby vrátane detí do 4 rokov kúpite už za 179 eur. Staršie deti sú za znížený príplatok.
Link: https://www.zlavadna.sk/…s-polpenziou

7. Najlepší pomocník do domácnosti
Ideálny a užitočný darček do domácnosti. Odbremeňte sa od upratovania a venujte radšej čas sebe a svojej rodine. Nechajte ho pobehovať po byte a on vám ho celý vyupratuje – povysáva, vyčistí a odstráni špinu z každého povrchu. Získať ho môžete za špeciálnu cenu 259 eur.
Link: https://www.zlavadna.sk/…t-roomba-621

8. Maľovanie je hitom týchto Vianoc
Poznáte maľovanky pre dospelých? Fenomén, ktorý má milióny fanúšikov po celom svete, dorazili tento rok aj na Slovensko. Maľovanky sú určené na relax pri vyfarbovaní šablón ornamentov či zvierat a rôznych geometrických vzorov. Skvelý darček už za 2,99 eura, ktorý ide vyslovene na dračku.
Link: https://www.zlavadna.sk/…re-dospelych

9. Pre starých rodičov
Čím obdarovať rodičov, alebo starých rodičov? Kúpte im ozdravné procedúry v Kúpeľoch Sliač. Kúpeľný pobyt na 3 noci pre 1 osobu s plnou penziou a množstvom procedúr stojí iba 119 eur.
Link: https://www.zlavadna.sk/…peloch-sliac

10. Jazda na Slovakia Ringu
Ďalší darček určený najmä pre pánske pokolenie ulahodí všetkým motoristickým fajnšmekrom. Jazda na rôznych autách vrátane formuly 2 na jedinom profesionálnom okruhu na Slovensku sa bude páčiť určite všetkým motoristickým priaznivcom. Kúpiť ju môžete už od 79 eur.
Link: https://www.zlavadna.sk/…xi-formula2x

Ďalšie darčekové tipy za výhodné ceny nájdete na stránke www.ZlavaDna.sk

titulna foto: ilustračná

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Pre každého niečo: Vyberajte z 10 zaručených tipov na darčeky!
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM