Aktualizované Nina Táborská Rôzne

Prasknuté vodovodné potrubie obmedzilo dopravu. To však nie je jediný problém, ktorý bratislavský dopravca musí riešiť

Trolejbusová linka č. 203 premáva s obmedzením. Dôvodom je prasknuté vodovodné potrubie. Ostatná bratislavská MHD premáva bez obmedzení, no s minimálnymi meškaniami. Tie tentokrát nespôsobilo počasie, ale prehustená doprava.

Ilustračný obrázok k článku Prasknuté vodovodné potrubie obmedzilo dopravu. To však nie je jediný problém, ktorý bratislavský dopravca musí riešiť
Zdroj: TASR

Ako nás informovala hovorkyňa Dopravného podniku Adriana Volfová, jediné obmedzenie má dnes zatiaľ linka č. 203. „Na komunikácii Hlavná prasklo vodovodné potrubie. Na zastávke Čremchová z tohto dôvodu premávajú trolejbusy so zvýšenou opatrnosťou,“ vysvetlila.

Dispečing DPB už vyzval Odbor cestného hospodárstva Magistrátu hlavného mesta SR, aby vykonal nápravu. DPB tak prosí cestujúcich o trpezlivosť. Po odstránení problému by mala linka jazdiť podľa harmonogramu.

Bratislavský dopravca v týchto dňoch musí riešiť okrem nepriaznivých poveternostných podmienok a súvisiacich meškaní MHD, aj takého nepredvídateľné situácie a tiež neohľaduplnú jazdu účastníkov individuálnej dopravy, vandalizmus a neprispôsobivých cestujúcich.

Aktualizované:

Výluka na Kramároch

Na Kramároch došlo k poruche trolejového vedenia, takže všetky trolejbusové linky premávajú odklonovými trasami.

Trolejbusové linky č. 204, 206, 209 a 212 premávajú ako linka č. 64, teda z Pražskej ulice odbočia na Hroboňovu a konečnú zastávku majú na Lovinského.

Trakčné vedenie už opravujú. Dopravný podnik zabezpečí náhradnú autobusovú dopravu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM