Alexandra Húsková Rôzne

Pozrite sa na zoznam TOP 10 najčítanejších článkov za rok 2015

Uplynulý rok bol bohatý na udalosti. Prinášame vám prehľad článkov z redakcie Bratislava24.sk, ktoré vás najviac zaujali a patrili medzi top 10 najčítanejších. Patrili medzi ne nové nákupné centrá, plaváreň v Petržalke, ale aj príchod Starbucks, či východniarske výrazy.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite sa na zoznam TOP 10 najčítanejších článkov za rok 2015
Zdroj: Dnes24.sk

1) Pharos

Nové nákupné centrum: Pharos by mal prvých návštevníkov privítať ešte pred letom. Viete čo ponúkne? Komplex Pharos Business Park vyrastá medzi bratislavským letiskom a nákupným centrom Avion na ploche takmer 50 hektárov. Ide o prvú prevádzku na Slovensku, nováčikov ale bude viac.

2) Cestovanie počas Európskeho týždňa mobility

Nepríjemná novinka počas Európskeho týždňa mobility novinka počas Európskeho týždňa mobility: Na cestovanie zadarmo vám vodičský preukaz stačiť nebude: Na cestovanie zadarmo vám vodičský preukaz stačiť nebude. Tento ročník však bude v Bratislave iný ako tie predchádzajúce. Mesto sa rozhodlo zaviesť novinku, ktorá vás rozhodne nepoteší.

3) Fachmarktzentrum

Za nákupmi do Rakúska: Čo ponúkne nové Fachmarktzentrum v Hainburgu? Nie je nič nevídané, že pred obchodmi v Rakúsku stretnete viac áut s bratislavskými značkami ako s domácimi. Hainburg an der Donau je od slovenskej metropoly vzdialený len niečo vyše 15 kilometrov a Bratislavčanov sem lákajú najmä lacnejšie a výhodnejšie nákupy.

4) Petržalská plaváreň

Prvá petržalská plaváreň je už hotová. Nerezové bazény, sauny a aj tobogán čaká kolaudácia. Petržalská mestská plaváreň je tesne pred dokončením. Stavba na križovatke Tupolevovej a Jiráskovej ulice potrebuje už iba doplnenie vnútorného vybavenia a vonkajšie terénne úpravy. Obyvatelia sa môžu tešiť na bazény, tobogán, ale aj saunový svet. Ako to tam vyzerá?

5) Káva do ruky

Kávu do ruky priamo na ulici si momentálne nekúpite. Miznú s novým vedením z ulíc Starého Mesta moderné projekty? Zdá sa, že Šafko nie je jediné, ktorého osud je momentálne otázny. Ak ste patrili k milovníkom kávy, ktorú ste si pohodlne a hlavne rýchlo kúpili v uliciach Starého Mesta cestou do alebo z práce, určite vám neuniklo, že vaše obľúbené pojazdné kaviarničky nestoja na svojich miestach. Kde je problém?

6) Bauhaus

Pharos Park otvára svoje brány: Bauhaus privíta prvých návštevníkov už budúci týždeň. Vieme čo ponúkne. Špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu Bauhaus, otvára v Pharos Business Parku v Bratislave svoju prvú veľkopredajňu na Slovensku.

7) Rozhovor s kandidátkou na Miss Universe

ROZHOVOR: Má Bratislava najkrajšiu ženu na svete? Silvia Prochádzková patrí medzi horúce favoritky Miss Universe. Viac než veľké šance sa dávajú Silvii Prochádzkovej, ktorá chce zviditeľniť našu krajinu vo svete. Ju samotnú však mrzí, že si Američania pletú Slovensko so Slovinskom.

8) 20 najlepších východniarskych výrazov

20 najlepších východniarskych výrazov: Ruku na srdce Bratislavčania, ktorým naozaj rozumiete? V hlavnom meste nežijú len rodení Bratislavčania, ale aj ľudia zo všetkých kútov Slovenska. Pomerne veľké zastúpenie tu majú aj obyvatelia východného Slovenska. Kto je východniar, nasledujúce predložky, formulky a heslá určite dobre pozná. A čo vy, rozumeli by ste im?

9) Starbucks už aj v Bratislave

Fenomén Starbucks už aj v Bratislave! Pozrite sa, ako vyzerá automat na obľúbenú kávu a koľko za ňu zaplatíte. Americký výrobca kávy Starbucks už zavítal aj na Slovensko. No zatiaľ nie v takej podobe, ako mnohí očakávali. Obľúbenú kávu si môžete už v týchto dňoch kúpiť na benzínovej pumpe z automatu. Boli sme sa pozrieť, ako produkt s názvom „Starbucks on the go“ vyzerá.

10) Narušená statika v Apollo Business Center

Budovu Apollo Business Center 1 postupne evakuujú, údajne má narušenú statiku.Z Apollo Business Centrer 1 na Prievozskej ulici v mestskej časti Ružinov postupne sťahujú firmy sídliace v budove svoje kancelárie. K Accenture a CITI Bank sa podľa našich informácií pridáva aj ďalšia firma. Budova, v ktorej pracujú a ktorou denne prejdú tisícky ľudí, má údajne narušenú statiku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM