Nina Táborská Rôzne

Pozrite sa do prvej predajne Bauhaus ešte pred otvorením. Čo nové prináša do Bratislavy?

Špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu - Bauhaus, už zajtra v Pharos Business Parku otvorí svoje brány verejnosti. Vieme čo na vás čaká.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite sa do prvej predajne Bauhaus ešte pred otvorením. Čo nové prináša do Bratislavy?
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Bauhaus zaberá celkovo plochu 23-tisíc m2 spolu so 450 parkovacími miestami. Nachádza sa v novom Pharos Business Parku, kde už je aktuálne otvorená športová predajňa Decathlon a časom pribudnú aj ďalšie, ako napríklad Sconto nábytok.

Viac sa dočítate tu: Nové nákupné centrum: Pharos by mal prvých návštevníkov privítať ešte pred letom. Viete čo ponúkne?

V prehľadne rozdelenej veľkopredajni nájdu zákazníci viac ako 120-tisíc druhov výrobkov v 15-ich špecializovaných oddeleniach. V rámci Špecializovaného centra je súčasťou predajne Svet kúpeľní, ktorý ponúka kompletné riešenie novej kúpeľne, alebo jej rekonštrukciu, od návrhu až po stavebné práce. Taktiež veľkoplošné Záhradné centrum s pestrým výberom vnútorných a vonkajších rastlín a širokým výberom záhradnej techniky. Novým a zároveň raritným oddelením je časť s názvom Nautic, kde si budete môcť vybrať z bohatej ponuky výrobkov špeciálne navrhnutých pre vodné športy.

Okrem toho tu nájdete železiarstvo, kľúčovú službu, oddelenie s drevom, dekorácie, stroje, oddelenie so špecializovaným náradím, svetlá Bauhaus Lightening a veľa iného. Od dverí, cez tapety, korálky, sviečky až po úložné systémy na poriadok.

„Otvorením novej veľkopredajne Bauhaus v Bratislave začíname písať na Slovensku nový príbeh, ktorý má za cieľ osloviť všetkých slovenských domácich majstrov a remeselníkov, domácnosti s vlastnou predstavou o bývaní či stavebné spoločnosti a živnostníkov. Zákazníkom ponúkame nielen široký sortiment tovaru, odborné služby a poradenstvo, mnohé významné benefity, ale predovšetkým ideálny pomer cena – vysoká kvalita,“ uviedol Aleš Pacal, konateľ Bauhaus odborné centrum pre dielňu, dom a záhradu k. s.

Novinky

Bauhaus ponúka rozšírené otváracie hodiny. V pracovné dni od 7 hodiny do 21 hodiny a počas víkendu bude veľkopredajňa sprístupnená návštevníkom od 8 hodiny do 21 hodiny.

K dispozícii bude tiež vernostný program, ktorý má poskytnúť trvalé zľavy do výšky 10 percent. Bauhaus zákazníkom rovnako ponúkne aj dopravu či montáž zakúpeného tovaru, odborné poradenstvo, požičovňu náradia, centrum na miešanie farieb, predĺženú záruku na 5 rokov na všetky elektrické ručné náradie a stroje, služby zákazníkom na vysokej úrovni či bezhotovostné platby.

Okrem toho Bauhaus novo poskytuje montážny servis a tzv. „Hodinového manžela“ a taktiež služby „Dnes objednaj, zajtra vyzdvihni“, ktoré ocenia predovšetkým veľkoodberatelia či zákazníci, ktorí plánujú väčšie stavebné úpravy interiéru či exteriéru.

Remeselníci ocenia požičovňu náradia, rezanie dreva a rôzne workshopy. Priamo na predajni bude možné uzavrieť Zmluvu o nákupe vďaka službe Bauhaus Finančné služby, ktoré umožnia nákupy na splátky v duchu „Kúpte dnes, plaťte neskôr“.

Súčasťou je tiež Bauhaus Drive In Aréna, ktorá je určená nielen stavebníkom, remeselníkom či veľkoodberateľom. Umožňuje vjazd priamo k uskladnenému tovaru.

Slávnostné otvorenie

Dnešného predstavenia veľkopredajne sa zúčastnili predstavitelia verejnej správy, štátny tajomník Ministerstva hospodárstva, Rastislav Chudoba, 1. námestník primátora mesta Bratislavy, Milan Černý, starosta mestskej časti Ružinov, Dušan Pekár, výkonný riaditeľ developerskej spoločnosti Development 4, Matej Ceconík a zástupca generálneho dodávateľa GEMO, Jaromír Uhýrek.

Otvorenie nového Bauhaus bolo oficiálne spečatené vďaka netradičnému aktu, prerezaním dreveného kužeľa a odovzdaním symbolického kľúča Bauhaus. V rámci slávnostného otvorenia bol starostovi mestskej časti Ružinov odovzdaný šek v hodnote 20-tisíc, ktorý podľa slov starostu bude použitá na výstavbu chodníkov a výsadbu zelene v mestskej časti.

Ako zákazníkov vás zajtra čaká okrem špeciálnej otváracej doby, uvítacieho občerstvenia a programu už od šiestej ráno aj súťaž, kedy budete môcť vyhrať jeden z 21 nákupov zadarmo. Súťaž však platí len do 9:00 ráno.

Nevýhodou je doprava pre tých, ktorí využívajú mestskú hromadnú dopravu. Hoci sa pridal do Pharos parku nový spoj č. 69, nestojí priamo pred predajňou Bauhaus ale zo zadnej strany (predajňa Decathlon) a autobus chodí len dvakrát za hodinu. Na otázku, či sa neplánuje verejná doprava do Bauhaus skvalitniť sme sa dozvedeli, že túto požiadavku musí riešiť hlavné mesto.

Bauhaus
22
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM