Rôzne

Pozrite sa, ako bude vyzerať nové nákupné centrum Bory Mall. Otvoria ho už v novembri

Nákupné centrum Bory Mall, ktoré vyrástlo v západnej časti Bratislavy medzi Lamačom a Devínskou Novou Vsou, otvoria v novembri. Komplex, do ktorého developérska odnož finančnej skupiny Penta vložila vyše 150 miliónov eur, má ponúknuť 180 obchodov, kaviarne i reštaurácie.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite sa, ako bude vyzerať nové nákupné centrum Bory Mall. Otvoria ho už v novembri
Zdroj: Dnes24.sk

Plocha nákupného centra predstavuje viac ako 54.000 štvorcových metrov. Návštevníci v komplexe nájdu obchody s oblečením, športovými potrebami, spotrebnou elektronikou, supermarket, fitness centrum, externé športoviská, polikliniku, pobočku Slovenskej pošty či detský svet. „Do lokality, kde v súčasnosti podobný koncept neexistuje, prinášame potrebnú vybavenosť,“ uviedol riaditeľ nákupného centra Milan Klégr.

Pre návštevníkov komplexu je pripravených vyše 2400 parkovacích miest. Na jar budúceho roka plánujú v Bory Mall otvoriť tiež vonkajší detský zábavný park a 12 kinosál.

Výstavba Bory Mall sa začala v januári 2013 a je súčasťou prvej etapy novej mestskej štvrte BORY. Hlavné mesto chce do lokality z Dúbravky v budúcnosti predĺžiť aj električkovú trať. Dúbravská radiála sa dnes totiž končí na zastávke Pri kríži.

Nákupné centrum Bory Mall
5
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM