Nina Táborská Rôzne

Pozor na policajné kontroly! V celom Bratislavskom kraji si dnes na vás na cestách posvietia policajti

Počas celého dňa dnes budú v Bratislavskom kraji prebiehať policajné kontroly zamerané na disciplinovanosť vodičov. Policajti sa predovšetkým zamerajú na dodržiavanie cestných zákonov a nariadení.

Ilustračný obrázok k článku Pozor na policajné kontroly! V celom Bratislavskom kraji si dnes na vás na cestách posvietia policajti
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Ako Bratislava24.sk informovala policajná hovorkyňa Karina Považanová, „s cieľom pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a viesť jej účastníkov k disciplinovanosti budú policajti osobitnú pozornosť venovať predovšetkým dodržiavaniu ustanovení zákona o cestnej premávke s dôrazom na dodržiavanie povinností držiteľa vozidla.“

V rámci kontroly policajti nemusia vodičov pri porušení zákona o cestnej premávke zastaviť a vyriešiť priamo na mieste. Pokuta vám následne príde poštou.

„Vodičov zároveň upozorňuje, že v záujme ochrániť čo najviac životov, budeme vo výkone častých osobitných kontrol na území Bratislavského kraja i naďalej pokračovať,“ upozornila vodičov Považanová.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM