Kultúra

Poznáte hymnu bratislavského kraja? Je výborná!

Pesnička spolu s klipom predstavuje tie naj destinačné atraktivity regiónu.

Ilustračný obrázok k článku Poznáte hymnu bratislavského kraja? Je výborná!
Zdroj: TASR

Bratislavský samosprávny kraj a Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism predstavili v lete 2015 pesničku „Living the life“, ktorá sa stala hymnou regiónu. Pesnička spolu s klipom predstavuje tie naj destinačné atraktivity regiónu.

Bratislavský kraj treba zažiť

„V klipe k pesničke Living the life sme predstavili bratislavský región ako atraktívnu lokalitu pre každého turistu. Či už vyhľadáva aktívne strávený víkend, alebo pohodový večer v dobrej spoločnosti a s kvalitným vínom. Bratislavský kraj skrátka treba zažiť,“ vyjadril sa k umiestneniu KOCR BRT na shortliste PROKOP 2015 predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo.

Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism (Turizmus regiónu Bratislava) sa so svojím projektom „Living the life“ dostala na shortlist súťaže PR projektov PROKOP 2015 v špeciálnej kategórií Regional community relations. V nej dostávajú ocenenie projekty zamerané na vytváranie dlhodobých vzťahov medzi samosprávou a jej obyvateľmi, či príslušníkmi určitej komunity. Takýmto nástrojom je pre Bratislavský samosprávny kraj práve projekt „Living the life“.

Heslo na tričkách aj šáloch

„Living the life nie je len hymnou kraja, je to aj heslo, s ktorým predstavujeme región aj na zahraničných turistických veľtrhoch. Hlavnou myšlienkou celej kampane je užívanie si všetkého, čo región ponúka. Všetko to však treba zažiť, nie iba skúsiť či pozrieť si. Bratislavský región treba zažiť na vlastnej koži. Je pre nás cťou, že sa tento projekt dostal medzi tie najlepšie komunikačné projekty minulého roka,“ vysvetlil hlavný motív kampane výkonný riaditeľ KOCR BRT Lukáš Dobrocký.

Song „Living the life“ produkoval Viktor Hazard a Mišo Biely. Po uvedení piesne nasledoval kompletný rebrandig prezentačných produktov bratislavského regiónu. Heslo Living the life sa tak dostalo na tričká, klobúky, šálky či prezentačné stánky.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM