Rôzne

Poznáme víťaza súťaže Študentská osobnosť Slovenska

Študentskou osobnosťou Slovenska sa za akademický rok 2014/2015 stal Jakub Berčík. V poradí 11. víťaz súťaže 1., 2. a 3. stupňa vysokoškolského štúdia je v súčasnosti odborným asistentom na Katedre marketingu a obchodu Fakulty ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre.

Ilustračný obrázok k článku Poznáme víťaza súťaže Študentská osobnosť Slovenska
Zdroj: Dnes24.sk

Absolútny víťaz je zároveň jedným z 11 laureátov, ktorí si dnes v Bratislave prevzali ocenenie Študentská osobnosť Slovenska. Berčík sa vo svojej vedecko-výskumnej činnosti zameriava na neurovedu reprezentovanú neuromarketingom a neuroekonómiou a ich využitím vo sfére marketingu a obchodu.

Hlavným organizátorom súťaže, ktorá sa koná pod záštitou prezidenta SR Andreja Kisku, je Junior Chamber International – Slovakia. Generálnym partnerom je spoločnosť Skanska SK. Projekt sa uskutočňuje s podporou Slovenskej rektorskej konferencie a pod odbornou garanciou Slovenskej akadémie vied.

„Som nesmierne rád, že prostredníctvom tohto projektu už jedenásť rokov Slovensko spoznáva takých šikovných mladých ľudí, ktorí sú vzorom a budúcnosťou tejto krajiny,“ uviedol na dnešnom odovzdávaní ocenení predseda Junior Chamber International – Slovakia Marián Meško.

Celkového víťaza ocenila aj spoločnosť SWAN. Výkonný riaditeľ DanubiaTel, a.s, Stanislav Verešvársky odovzdal Jakubovi Berčíkovi balíček od mobilného operátora, ktorý vystupuje pod značkou 4ka.

„SWAN Mobile ako člen skupiny Danubiatel,a.s. s potešením zaznamenal inovatívne nápady, odborné a vedecké výsledky súťaže „Študentská osobnosť akademického roka 2014/2015“ a je poctený, že mohol prispieť aj vecnou cenou so značkou 4KA absolútnemu víťazovi. Slovenská veda, technika aj biznis potrebujú práve takéto mladé tvorivé osobnosti ako sú víťazi tejto súťaže,“ povedal Stanislav Verešvársky.

Zdroj: Bratislava24.sk/TASR

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM