Správy

Pondelkový protikorupčný pochod obmedzí vodičov aj MHD

Dopravné obmedzenia sa dotknú niektorých ulíc v Starom Meste.

Ilustračný obrázok k článku Pondelkový protikorupčný pochod obmedzí vodičov aj MHD
17
Galéria

Vodiči v Bratislave musia v pondelok (25. 9.) pre tretí Veľký protikorupčný pochod počítať s dopravnými obmedzeniami. Tie sa miestami dotknú aj verejnej mestskej hromadnej dopravy. Upozorňuje na to polícia.

Obmedzenia

Dopravné obmedzenia sa dotknú niektorých ulíc v Starom Meste. Od 17:00 do 18:00 hod. bude vylúčená cestná premávka na uliciach Jesenského, Gorkého a Štúrovej a tiež na Kamennom námestí. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Následne cca do 20:00 hod. bude doprava zastavená aj na Námestí SNP. „Dopravu v uvedených úsekoch budú usmerňovať a regulovať hliadky dopravnej polície podľa vzniknutej dopravno-bezpečnostnej situácie,“ uviedla Mihalíková. Polícia zároveň vyzýva vodičov, aby na prejazd v danom čase použili radšej inú trasu.

Na uvedených komunikáciách nebudú premávať ani prostriedky MHD, čo potvrdila aj hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriana Volfová. „Počas pochodu budú v teréne posilnené hliadky dispečingu DPB, ktorý bude odkláňať vozidlá MHD v súčinnosti s políciou. Cestujúcich budeme informovať,“ uviedla Volfová.

Veľký protikorupčný pochod II.
17
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM