Jakub Forgács Krimi

Pomôžte pri hľadaní: 11-ročný Lucas Crkoň ušiel spred domu a odvtedy sa neozval

Hľadá sa malý Bratislavčan Lucas Crkoň (11)! Podľa polície ušiel a nedal vedieť o tom, kde sa nachádza. Nemá pri sebe ani mobil. Spoznali ste ho?

Ilustračný obrázok k článku Pomôžte pri hľadaní: 11-ročný Lucas Crkoň ušiel spred domu a odvtedy sa neozval
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia pátra po Lucasovi Crkoňovi (11) z bratislavskej Petržalky. Nezvestný je od stredy obeda, kedy ušiel spred domu na Rovniankovej ulici 5 v Bratislave smerom na Gessayovu ulicu.

„Od uvedeného času o sebe nepodal žiadnu správu a miesto jeho súčasného pohybu či pobytu nie je známe. Nezvestný chlapec nemá pri sebe mobilný telefón,“ uviedla v stredu neskoro večer bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Lucas Crkoň má 147 cm, je štíhlej postavy, má asi 40 kg, hnedé oči, hnedé vlasy dlhé 6 až 8 cm, nad ľavým obočím má asi trojcentrimetrovú jazvu. Na sebe mal zelené kaki tričko s krátkym rukávom s nápisom Detská univerzita, tmavozelené krátke nohavice, zelené ortopedické sandále, modré ponožky a podľa polície môže mať na hlave aj šiltovku.

„Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestného Lucasa Crkoňa, oznámte na známe číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ vyzvala policajná hovorkyňa.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM