Krimi

Pomôžte polícii: Policajti pátrajú po totožnosti osôb na priložených fotografiách

V súvislosti s objasňovaním prečinu krádeže sa policajti obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osôb na priložených fotografiách.

Ilustračný obrázok k článku Pomôžte polícii: Policajti pátrajú po totožnosti osôb na priložených fotografiách
Zdroj: Policajný zbor SR

Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámy páchateľ dňa 9. júna 2016 v čase krátko po 15.-tej hodine v priestoroch predajne mobilného operátora v obchodnom centre na Vajnorskej ulici v Bratislave odcudzil dva kusy mobilných telefónov. Bratislava24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Lucia Mihalíková.

Poškodenej spoločnosti bola krádežou spôsobená škoda vo výške cca 1 450 eur.

Popis osôb:

Osoba mužského pohlavia, stredného veku, zavalitej postavy, vo veku do 40 rokov, vysoký 175 – 185 cm s tetovaním na pravej ruke. Oblečené mal trojštvrťové tmavé nohavice, tričko s krátkym rukávom – potlač na prednej strane, obuté mal tmavé tenisky, na hlave mal tmavú šiltovku, a okuliare. Muž mal palicu pre podporu pri chôdzi a cez plece mal malú tmavú tašku.

Osoba mužského pohlavia, stredného veku, zavalitej postavy, vo veku do 35 rokov, vysoký 175 – 185 cm. Oblečené mal krátke tmavobiele nohavice so vzorom hviezdy a s číslicami, biele tričko s krátkym rukávom s potlačou na prednej strane, tmavé tenisky s troma bielymi pruhmi na vnútornej ako aj vonkajšej strane, na hlave mal bielu šiltovku a okuliare.

V prípade ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb na priložených fotografiách žiadame, aby sa s nimi obrátili na bezplatné číslo polície 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Čítajte aj: V Bratislave sú falošné letáky o sčítaní ľudu. Nepúšťajte do bytov cudzích ľudí!

Polícia pátra po totožnosti mužov
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM