Kultúra Samospráva

Pomôžte kúpou obrazu. Dúbravka organizuje benefičnú výstavu

Získajte originálny darček pod stromček a zároveň pomôžete tým, ktorí to potrebujú. V Dúbravke otvoria benefičnú výstavu obrazov.

Ilustračný obrázok k článku Pomôžte kúpou obrazu. Dúbravka organizuje benefičnú výstavu
3
Galéria
Zdroj: Bratislava - Dúbravka

Benefičnú výstavu obrazov otvoria slávnostnou vernisážou 7. decembra o 17. hodine v galérii Domu kultúry Dúbravka, kde sa spustí aj predaj vystavených diel.

Podporia mladých umelcov

Výstavu otvorí starosta Dúbravky Martin Zaťovič spolu s Jaroslavom Macekom, predsedom Detvianskej umeleckej kolónie a zástupcami Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska.

„Z predaja obrazov na tejto výstave budú podporení mladí umelci a časť finančných prostriedkov bude darovaná na podporu Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska,“ vysvetlil za organizátorov výstavy Ľubo Navrátil, správca Dúbravského múzea.

Otvorená aj počas Vianočných trhov

Okrem vernisáže sa obrazy dajú zakúpiť každú stredu, piatok a sobotu od 17:00 do 19:00 hod. a v nedeľu od 10:00 do 13:00 hod. Počas dúbravských Vianočných trhov, čiže od 15. do 17. decembra, bude galéria otvorená od 16:00 do 20:00 hod.

Výstavu organizuje mestská časť Bratislava-Dúbravka v spolupráci s Detvianskou umeleckou kolóniou, dobrovoľníkmi a Úniou nevidiacich a slabozrakých Slovenska.

Benefičná výstava v Dúbravke
3
Galéria
Zdroj: Bratislava - Dúbravka
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM