Krimi

Polícia z krádeže auta v Bratislave obvinila dvoch Rumunov

Z pondelkovej krádeže vozidla v hodnote 40-tisíc eur polícia obvinila dvoch Rumunov. Dvojica bola zadržaná na Bajkalskej ulici v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Polícia z krádeže auta v Bratislave obvinila dvoch Rumunov
Zdroj: Dnes24.sk

Vyšetrovateľ Policajného zboru obvinil dvoch občanov Rumunska z pondelkovej (6. 6.) krádeže vozidla BMW X6 na Jégého ulici v Bratislave. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

„Ide o 29-ročneho O. A. S. a 34-ročného M. I. D. Za krátky čas od prijatia oznámenia o krádeži vozidla ich policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky zadržali na Bajkalskej ulici v Bratislave,“ uviedla Kurucová.

Podľa polície z doposiaľ vykonaných vyšetrovacích úkonov vyplýva, že obvinení mali krátko po štvrtej hodine na Jégého ulici v Bratislave nezisteným predmetom za použitia násilia vniknúť do vozidla.

„Jeden z obvinených vozidlo naštartoval a odišiel z parkoviska. V aute si jeho majiteľ zanechal veci osobnej potreby a doklady v hodnote 330 eur, odhadnutá hodnota vozidla je 40-tisíc eur,“ doplnila Kurucová.

Obe osoby sa v súčasnosti nachádzajú v cele policajného zaistenia, vyšetrovateľ PZ už spracoval podnet k návrhu na ich vzatie do vyšetrovacej väzby. V súlade s Trestným zákonom obom obvineným hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Čítajte aj: Polícia pátra po mužovi, ktorý v máji zrazil na priechode pre chodcov ženu a z miesta odišiel

Ilustračný obrázok

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM